Agenda d’activitats amb concerts, teatre, expos, estrenes… Tot el que no et pots perdre de la ciutat!!

Mar
17
dv.
Exposició: Picasso. Retrats @ Museu Picasso
Mar 17 @ 18:00 – Jun 25 @ 21:00

Picasso. Retrats posa de manifest l’amplitud de l’obra de Picasso i la diversitat d’estils i tècniques que va conrear al llarg de la seva vida.

 L’exposició mostrarà un conjunt d’obres mestres de col·leccions públiques i particulars que ha estat possible aglutinar gràcies a la voluntat i l’esforç de molts prestadors.

Aquesta mostra es fruit de la col·laboració de la National Portrait Gallery i el Museu Picasso de Barcelona.

Apr
3
dl.
Teatre: White rabbit, red rabbit @ Sala BARTS
Apr 3 @ 21:00 – Jun 19 @ 21:00

El proper 3 d’abril s’estrena a l’Estat WHITE RABBIT RED RABBIT, una proposta escènica per a un sol actor en la qual ni aquest ni el públic saben què passarà fins el mateix moment de sortir a l’escenari. Àngel Llàcer serà el primer d’una tria d’intèrprets, actors i comunicadors acostumats al directe i la improvisació. En aquesta primera temporada, passaran per l’escenari de la Sala BARTS Jordi Basté (10 d’abril), Clara Segura (24 d’abril), Nora Navas (1 de maig), Bruno Oro (8 de maig), Berto Romero (15 de maig), Sílvia Abril (23 de maig), i Àngels Barceló (19 de juny).

Cada funció és única i irrepetible. Cada representació té un intèrpret diferent, que no coneix el text fins uns minuts abans d’entrar en escena. El text interpel·la l’espectador que esdevé cocreador a través de la seva participació i les seves decisions i respostes. WHITE RABBIT RED RABBIT trenca les regles del joc de les arts escèniques, suposa un desafiament pels intèrprets que només el poden viure una vegada. És una joguina teatral fusionada amb un experiment social que ho qüestiona tot.

Totes les funcions a les 21h. Entrades de 16 a 20€

White Rabbit Red Rabbit

Apr
29
ds.
World Press Photo 2017 @ CCCB
Apr 29 @ 11:00 – Jun 5 @ 20:00
May
24
dc.
1er Cicle de Cinema i Bioètica @ Ateneu Barcelonès
May 24 @ 18:00 – Jun 21 @ 21:30

Primer Cicle Cine & Bioètica, coorganitzat per la Fundació Víctor Grífols i Lucas i la secció de Filosofia de l’Ateneu Barcelonès, amb l’objectiu de fomentar el debat de qüestions relacionades amb l’ètica de la vida a través del cinema. El cicle consisteix en tres sessions, gratuïtes i obertes al públic, en les quals es projectaran les pel·lícules Amar la vida (2001), Gattaca (1997) i Mi vida es mía (1982) els dies 24 de maig i 7 i 21 de juny, respectivament, a l’Ateneu Barcelonès. Les pel·lícules comptaran amb un debat posterior amb el públic assistent moderades per Marc Antoni Broggi, Miquel-Àngel Serra i Núria Terribas.

May
25
dj.
Exposició: David Bowie is @ Museu del Disseny de Barcelona
May 25 @ 17:00
Jun
6
dt.
25ª edició de la Mostra Internacional de Films de Dones
Jun 6 @ 17:00 – Jun 11 @ 23:00

La 25ª edició de la Mostra Internacional de Films de Dones convida a una (re)lectura de la tradició iconogràfica del cinema documental, dels arxius audiovisuals i les narratives històriques i ofereix la possibilitat de conèixer l’obra de cineastes emergents que s’endinsen en el conflicte de les imatges en el món contemporani, tot configurant les seves (re)voltes personals enfront del llegat de la cultura hegemònica.

www.mostrafilmsdones.cat

Jun
29
dj.
VIDA 2017
Jun 29 @ 18:39 – Jul 2 @ 23:39
Jun
30
dv.
Un tret al cap, de Pau Miró @ Sala Beckett
Jun 30 @ 20:30 – Jul 30 @ 23:00

Tres dones formen un triangle encapçalat per una periodista massa incòmoda per al diari en el qual treballava i que l’acaba d’acomiadar. L’acompanyen en escena la seva germana, que només vol gaudir dels darrers anys de la seva vida en plenitud, i una víctima que exigeix que el seu cas surti a la llum pública. Totes tres han anat a parar a un carreró sense sortida del qual només podran sortir-ne dient aquelles coses que són tan difícils de dir…

Un tret al cap, de Pau Miró