El nou Cafè Pagès obre les seves portes a Gràcia

0

Exterior del nou Cafè Pagès

Fa poc més d’un mes que el nou Cafè Pagès ha obert les seves portes. El fill de l’amo del Casa Pagès ha obert aquest nou establiment amb l’horari de cuina de 18 a 24h on estava el Tàbata (c/ Torrent de l’Olla, nº 27) i, la veritat, és que la zona és més cèntrica que no la del Casa Pagès, que encara continua obert i és més conegut pels graciencs. El nou Cafè Pagès té un aire diferent quant a decoració, és més de disseny, no és tan rústic, però la carta és la mateixa ja que hi ha opcions vegetarianes i per tots els gustos; els funciona i per això l’han conservat.

Hi podem trobar les amanides de sempre per 4€ (de formatge de cabra, de rúcula, la caprese, de pollastre, de tonyina, la variada i la d’espinacs), els platets d’embotit 3, 50€ ( de fuet, pernil, formatge i xoriço gallec) i han inclós l’assortiment per 7,50€. Els esplèndids entrepans de xapata amb nom de filòsofs també continuen: Freud 4,50€ (amb pit de pollastre, formatge brie i tomàquet amb vinagreta d’olives negres), Kant 4€ (enciam, tomàquet, tonyina, ou dur i maionesa), Ortega i Gasset 4,50€ (pernil serrà i brie amb vinagreta de mel i nous), Nietzsche 3,80€ (verdures rostides  en la seva salsa), Plató 4,80€ (botifarra amb carxofes),  Sòcrates (llom amb pebrots verds i formatge manxec) i l’Aristòtil 3,90€ (espinacs i formatge de cabra amanit amb vinagreta de mel). Així com les truites 3,50€ de pernil i formatge, la francesa de bolets i ceba i la d’espinacs, bacó i tomàquet i les tapes com les braves (de 2,5 a 6€) o les carxofes laminades (3,50€).

Tapa de patates braves

L'assortit d'embotits

Croquetes

Carxofes laminades

Amanida de formatge de cabra

Truita d'espinacs, tomàquet i bacó

Una opció cèntrica al barri de Gràcia on podem fer un mós o bé un cocktail (podeu prendre un gintònic per 5€ i promocionen el gintònic de la setmana) a preus populars, i és per aquest motiu que els cops qui hem anat s’acaba omplint. Tot i que el local és una mica més gran que el del c/ Llibertat , a hora punta d’un divendres és possible que et sigui difícil trobar lloc, per això et recomanem que t’hi apropis un pèl més aviat.

Estem ben contents que aquest negoci familiar prosperi davant les cadenes dels gegants de la restauració que en aquests temps de crisi estan arreplegant la majoria dels locals en lloguer buits. Cafè Pagès, et desitgem tota la sort del món i que continuis conservant aquest esperit familiar i la senzillesa que ens va deixar prendats a nosaltres i a tothom que us prova.

Si no l’heu visitat, us animem a que ho feu, ja sigui a l’antic o a aquest, el que us vagi millor, són clavats, l’únic és que un és més rústic que l’altre i que en el nou tenen més varietat de vins/alcohol per acabar de filar més prim amb el paladar dels clients.

Interior del Cafè Pagès

Cafè Pagès
c/ Torrent de l’Olla nº 27 [mapa]

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.