PUBLICAT: 01/05/2015 PER: Mireia Martínez : 0

A Tarragona hi ha moltes visites a realitzar, però n’hi ha una que no et pot passar per alt: un sopar al restaurant L’home dels nassos. Havent-hi sopat ens reafirmem a recomanar-vos sopar-hi perquè serà una experiència única de la que en són responsables en Robert i la Jorgina, els artífexs de la creació, que amb només 3 anys de recorregut demostren un gran bagatge culinari i una proposta molt personal en un sector com la restauració, que tendeix a la globalització i sense novetat en les propostes. En Robert és qui serveix cadascuna de les taules i explica la composició del plat que la Jorgina crea a la cuina.

Quan entres a L’home dels nassos, pots veure només 7 taules, llum tènue i en Robert que et dóna una calorosa benvinguda. Anem bé. Quan t’asseus a la taula pots veure un sobre amb unes culleres, pinces, forquilles i ganivets i una fulla amb unes instruccions. I és que a L’home dels nassos no hi ha carta, hi ha un menú degustació format per 8 plats que es renova cada 3 mesos, utilitzant producte de temporada i un concepte que articula des del primer fins a l’últim plat que et serveixen.

Vermutet

8 plats plens de detalls, com els que hi ha a cada creació en forma de mossegada, com el primer plat, el vermutet, un arròs gelificat amb un embolcall d’anxova, caviar de taronja, safrà i crocant de l’Espinaler; i això és només el començament. S’atreveixen amb l’origen de tot, el tercer plat, que és un ou de foie envoltat d’un núvol de cafè que enaltirà el paladar del comensal reafirmant que potser sí que és la gènesi de tot plegat. Primer mar, amb una tonyina salvatge de l’Atlàntic, continuen amb una sípia cuita a baixa temperatura amb aigua de mar (fòssil), i clouen el salat amb el les illes medes, un caneló de pollastre ecològic acompanyat d’una crema de cacau. Per rematar, unes piruletes de biscuit de remolatxa, avellanes i cacau (quiosquet) i una panacota de festucs amb una confitura de col verda d’escàndol.

L'orígen de tot

Quiosquet

I quan acabes, t’adones que has gaudit durant 4 hores d’una experiència única i singular, acompanyada d’esterificacions, textures, sabors, espumes… tota una experiència pel paladar. Com ells diuen a la seva pàgina web, ‘L’impossible fet sopar’. Important: sense reserva no trobareu taula, van buscades 😉

L’home dels nassos
Merceria 13 | 43003, Tarragona
Si voleu reservar: elcirc.tgn@gmail.com
Horari: de Dimecres a Dissabte a partir de les 21h
Preu: 44€ (iva incl.) per persona, amb la beguda a part.  NO accepten targetes de crèdit