PUBLICAT: 08/12/2011 PER: Mireia Martínez : 0

Racó ecològic per fora

Doncs ja fa més de 7 anys que Racó Ecològic (c/ Bruc, 86) té obertes les seves portes, i aquest fet torna a confirmar la multitud de propostes culinàries bones i de qualitat que amaga la ciutat de Barcelona i que encara no són molt conegudes. Ubicat al barri de la Dreta de l’Eixample el restaurant Racó Ecològic especialitzat en cuina vegetariana i macrobiòtica acull a la seva carta plats aptes per celíacs, plats vegans, plats per intolerants a la lactosa, a més de carns i peixos elaborats amb productes ecològics i de qualitat.

El menú de migdia que serveixen de dilluns a divendres és força interessant, es composa de primer, segon i postre amb pa i beguda (vi, cervesa o aigua) inclosa per 10,20€. Hi ha la possibilitat d’escollir mig menú (un segon plat del menú) amb beguda i postres per 7,50€ i la ració del plat del mig menú és prou copiosa com per quedar-se ben satisfet; o escollir l’opció de plat del dia també amb beguda i postres pel mateix preu, on aquest dia hi havia truita de verdures, carbassa farcida amb cereals i verdures, o croquetes amb verdures o amanida. O el plat de dieta pel mateix preu que podia ser tofu a la planxa o pit de pollastre amb amanida o verdures.
Per exemple, en el menú de migdia podem trobar de primer plat una fresca amanida de remolatxa, crema d’api o verdures a la vinagreta i de segon plat pizza vegetal, saltat de pollastre amb verdures i pasta o uns boníssims fesols amb ceba i fruits secs. De postres ens vam decidir pel codony amb formatge, boníssim, però ja estàvem plens del tot per poder gaudir-lo al seu punt just.

amanida de remolatxa

saltat de pollastre amb verdures i pasta

fesols amb ceba i fruits secs

La veritat és que propostes no li manquen a Racó Ecològic, que s’ha sabut adaptar a les dèries, butxaques i modes de la ciutat en plena zona d’oficines i al rovell de l’ou de la ciutat. Us recomanem que el proveu, i ens digueu què us sembla, ja que per nosaltres ha estat una gran troballa per la relació qualitat-preu, donat que els ingredients són de procedència ecològica i les racions són força explèndides.

Carrer Bruc, 86
08009 Barcelona
934 678 686
Barri: L’Eixample <M> Girona
info@elracoecologic.es