Teresa Carles, un nou vegetarià

0

Teresa Carles, el nou vegetarià casolà refinat

Interior de Teresa Carles

On abans estava el restaurant Unicornius ha obert recentment les seves portes Teresa Carles. Continua sent un restaurant vegetarià però els seus ingredients no són 100% biològics com els del seu predecesor. En el que es diferencia Teresa Carles de l’Unicornius a primera vista és en l’interiorisme del que s’ha encarregat l’interiorista Francesc Pons (El Noti, Oven, Sandwhich & Friends, Specchio Magico, entre d’altres), que recorda més aviat a un local de Manhattan de taules grans i diàfan.
Teresa Carles era la xef del restaurant Paradís de Lleida i compta amb més de 30 anys d’experiència en el sector (des de 1978), i juntament amb el seu fill Jordi Barri han començat aquesta aventura al rovell de l’ou de Barcelona.

Amanida italiana
Amanida d'endívies i advocats

Receptari exempt de carns i peixos, però apte per a sibarites que disfrutin de les verdures, els cereals i d’una cuina amb el toc casolà en el punt just. Els plats són abundants i les amanides són fàcilment compartibles entre 2 persones. L’assortit d’amanides és variat i a un preu de 12,50€, aquí us en deixem una mostra perquè aneu fent boca: italiana (rúcula, advocat, tomàquets secs, formatge parmesà i salsa pesto), espinacs i brie (espinacs, codonyat, fomatge brie calent i vinagreta de figues), carpaccio de carbassó (carpaccio de carbassó macerat amb vinagreta d’herbes, advocats, parmesà i salsa de pastanagues i tomàquets) o la de carbassa i cruixent de tempe (fulles de roure, espinacs, col lombarda, rabes, tomàquets xerry, carbassa, cruixent de tempe, pipes de carbassa i salsa de iogurt amb mostassa, mel i canyella). Si no hi ha cap del vostre gust, tot i que aquí no us les hem citat totes, us podeu confeccionar una amanida tot triant els ingredients que preferiu.

Com entrants no us perdeu els xampinyons facits amb formatge i nous amb all i julivert (6,95€), o uns boníssims pebrots del piquillo farcits de porro i formatge emmental amb farina d’atmetlles (9,70€). I els plats principals no són menys la tatin d’esbergínies amb figues i formatge de cabra (11,35€), o els parpadelle (pasta fresca casolana amb pesto vermell i verduretes al wok) 10,25€, o la lasagna (de verdures brasejades i alls tendres amb beixamel de soja) 11,90€.

Xampinyons farcits de formatge
Piquillos

De dilluns a divendres al migdia tenen la fórmula Plats del dia per 9,50€ que canvia diàriament, però us deixem el que hi havia el dia que hi vam anar perquè us en feu una idea. Un primer entre el que es podia escollir amanida o crema freda de carbassa, i un segon amb 4 varietats: empedrat amb pebrots escalivats i romesco, “cresta di gallo” amb salsa de tomàquet al pesto, risotto verd amb espinacs, carxofes i carbassó o rotllo de truita de patates amb escalivada, ou dur i allioli. Si li voleu afegir postre ho podeu fer per 3,50€ més, a triar entre: mel i mató amb meló, pinya caramelitzada amb granola de coco o pastís de mousse de iogurt. Deliciós, veritat?


Parpadelle
Tatin d'esbergínies
Lassanya

Ara només us queda comprovar-ho per vosaltres mateixos. Per uns 30€ per persona podeu fer un àpat de 2 plats amb vi i postre ben a prop del centre neuràlgic de Barcelona, o passar-vos un cap de setmana a tastar el brunch de 9 a 14h que tant està de moda i dir-nos què us sembla.

Teresa Carles
Jovellanos, nº2
93. 317. 18. 29
Aprox. 30 € persona
www.teresacarles.com

Interior de Teresa Carles

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Leave A Reply