PUBLICAT: 30/09/2009 PER: Mireia Martínez : 0

tarjeta_sesamoSésamo, a part de ser el nom d’unes llavors amb molts nutrients com el calci i el ferro, també és el nom d’aquest restaurant vegetarià situat la barri del Raval.

Disposa d’una carta permanent a base d’entrants freds (com l’hummus) i calents (com el tomàquet amb formatge fós i orenga 5,50€), i uns plats principals, on s’aconsella les especialitats del dia que la cambrera t’ensenya amb una pissarra. Amanides (una de rúcula amb parmesà 8€, que desilusiona per la simplicitat), risotto (a base de formatge i poma 14€, molt bo però massa car) i pasta (tagliatelle amb tàperes fregides, 12,50€) eren les especialitats del dia més destacables.

El més destacable del local és que tota la matèria prima utilitzada ens els plats és de cultiu biològic, fet que es difícil de trobar a Barcelona. Això ajuda a que el menjar sigui bo, sobretot els postres, on pots trobar un assortit bastant ampli (brownie amb xocolata fós 5,50€). Tenen menú de migdia amb pa, postres i beguda per 15€.

sesam_interior

Les poques taules obliguen a que truquis per assegurar lloc d’aquest local que el formen una barra, un passadís i un rectangle amb quasi 10 taules i la cuina oberta. L’ubicació és molt bona, ja que permet, després de l’ àpat, dirigir-se a qualsevol bar de la Rambla del Raval a prendre una birreta o copa.

Sésamo
C/ Sant Antoni Abat 52
Telf. 93 441 64 11