Cinema a la fresca a L’Illa Diagonal

0

Cinema a la fresca a l'Illa Diagonal

Amb cinc edicions precedents, celebra la sisena edició el cicle de cinema a l’aire lliure de L’Illa Diagonal. Enguany Cinema a la fresca a L’Illa es celebra del 5 de juliol al 2 d’agost i està dedicat al cinema d’humor amb una selecció de les pel·lícules més esbojarrades, delirants i emblemàtiques dels últims temps. Com és costum, el cicle oferirà no només la projecció d’un llargmetratge sinó també la possibilitat de sopar en el recinte mentre es gaudeix de la sessió. Tot plegat anirà precedit, per anar obrint boca, d’un curtmetratge còmic seleccionat entre les peces de producció més recent d’aquest gènere.

Les sessions seran tots els dijous de juliol i la primera setmana d’agost. El recinte s’obrirà al públic a partir de les 21h. La sessió començarà a les 22h i es podrà adquirir sopar o comprar menjar i begudes als restaurants i terrasses de L’illa. No es permet entrar amb pícnic adquirit fora del recinte.

El gran Lebowski

La programació d’enguany inclou des de pel·lícules tan divertides i gamberres com El gran Lebowski (germans Coen) o èxits del cinema còmic més recent com són Un funeral de muerte (Frank Oz) o Bienvenidos al norte (Dany Boon). Completa el cicle una de les pel·lícules més mítiques del gènere: Aterriza como puedas  (Jim Abrahams).

Com cada any, les pel·lícules es projectaran en versió original subtitulada en castellà. Per segon any consecutiu, atenent a criteris de qualitat, es projectarà els films en format blu-ray. Les entrades es poden comprar per 2 € al mateix recinte i el mateix dia, a partir de les 21h. Es disposarà de servei de lloguer de gandules, amb un suplement de 2 €.

Cinema a la fresca a L’Illa Diagonal
del 5 de juliol al 2 d’agost
a les 22h
Als jardins de St. Joan de Déu (interior Ïlla Diagonal)
accès al recinte 2€
www.lilla.com

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.