PUBLICAT: 20/08/2009 PER: Mireia Martínez : 0

cartell_festes-santsEl proper dissabte finalitza la Festa Major de Gràcia i comencen les del barri de Sants, que s’inaguraran amb el pregó de Lloll Bertran el proper divendres 22 a les 20h al passatge del Vapor Vell.

Dotze, són els carrers que es presenten al concurs de guarniment de carrers: Alcolea de baix, Alcolea de dalt, Canalejas, plaça de la Farga, Finlàndia, Galileu, Guadiana, Robrenyo, Rosés (Casa Gran) , Sagunt, Valladolid i Vallespir. Aquest any, la novetat és que les activitats del Parc de l’Espanya Industrial s’han canviat d’escenari i es faran al passatge Vapor Vell i als jardins de Can Mantega.

Durant la festa Major el barri ofereix un ventall ampli d’activitats per a la mainada, balls, sardanes, havaneres, àpats, jocs, banys d’escuma i una llarga llista d’activitats, de les que destaquen: el 24 d’agost el lliurament de premis del concurs de guarniments de carrers, el correfoc dels Diables de Sants el dimecres 26, el concert de Love of Lesbian el divendres 28, i el gran castell de focs el diumenge 30 a les dotze del migdia, que clausura intensa activitat del barri i s’acomiada fins l’any vinent.

Per a més informació, consulta el programa.