Triángulo de Amor Bizarro encapçala el Festival Ritmes 2011

0

Triángulo de Amor Bizarro, La Habitación Roja, Paco Loco Trio, Los Tiki Phantoms i Cut Your Hair, a part de Love of Lesbian Dj Set i Buffet Libres Djs, formen un altre dels festivals que es celebren per Catalunya aquest any, el Festival Ritmes 2011, que es celebra divendres 8 de juliol a la Platja del Prat, on l’entrada és totalment gratuïta.

Organitzat pel Centre de Cultura Contemporània La Capsa, el festival compta amb la banda gallega com a gran reclam. Amb una discografia formada per tres treballs que ja són imprescindibles per entendre l’actual panorama de música independent, prou il·lusionant gràcies als gallecs i altres noms com els ja ‘veterans’ La Habitación Roja (també presents al cartell d’enguany), al darrer Primavera Sound varen demostrar que ells van per feina, i que quan pugen a l’escenari passen a l’acció amb una entrega i transparència de la que alguns haurien de prendre nota. Contundents, propers, crus i melòdics a parts iguals, qui no hagi vist en directe a Triángulo de Amor Bizarro, que no s’ho pensi gaire, perquè un no es pot fer la idea de com sonen Ardió la virgen de las cabezas (impressionant), El himno de la bala, El fantasma de la transición, De la monarquia a la criptocracia en directe. Llarga vida a Isabel Cea, Rodrigo Caamaño, Rafael Mallo i Oscar Vilariño. L’altra plat fort és el de La Habitación Roja, els quals, amb una sòlida trajectòria, faran gala de com les gasten amb el seu pop carregat de guitarres i dolces melodies.

El Festival Ritmes 2011 es celebra divendres 8 de juliol, a les 22 h. de la nit, a la Platja del Prat, i l’entrada és gratuïta.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7asdFdULh2o]

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.