PUBLICAT: 25/06/2009 PER: Mireia Martínez : 0

n_cartell-montjuicnitSón 50 les propostes que ens prepara la muntanya màgica el próxim Dissabte dia 4 de Juliol de 20h a 3 de la matinada. Si ets a Barcelona el Dissabte pots gaudir de l’accés lliure i gratuït al castell i de les actuacions de Los Impagaos, Los Manolos, RumbAmazigha i Papawa; entre d’altes activitats.

El dia 5 de juliol els museus, centres d’art, teatres, jardins i recintes esportius, ubicats a la muntanya, romandran oberts al llarg de la nit i la matinada per oferir jornada de portes obertes i sumar-se a una gran festa de la cultura que convida a tots i totes a escoltar un concert, veure un espectacle de teatre, prendre un bany i, fins i tot, muntar a cavall.

Ja pots reservar la teva entrada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys on Els Comediants, la Fura dels Baus i la cantant Najwa Nimri són els reclams de “Bacardi. La Nit del Ratpenat”, un espectacle d’accés lliure amb invitació per a més de 15.000 persones.

Recorda que el metro no tanca, i a més a la plaça Espanya s’habilitarà un servei gratuït de bussos llançadora de TMB que portaran fins al Castell de Montjuïc i als equipaments de la muntanya, entre les 20.30 h i les 4 h de la matinada.

n_montjuicnit

n_montjuicnit2

Consulta la graella d’activitats!