Cafè Suec, la senzillesa personificada en bar

0

Cafè Suec
Si busqueu una terrasseta un xic amagada aquesta és la vostra opció a prop de la Plaça de la Virreina, però us haureu d’afanyar ja que a ara només hi ha 4 taules, i a les 19h estava la terrassa plena.

El Cafè Suec obre de dimarts a dijous i diumenge de 18h a 2:30h i divendres i dissabte de 18 a 3h. Podeu beure des de combinats des de 6€ (per exemple un mojito, una caipirinha o un margarita) a la típica cervesa/clara (2,5€). Si us entra la gana el Cafè Suec ofereix unes torrades (des de 2,50 fins a 4,50€) de les que podem destacar “l’estrella” que és una base de salmó amb salsa sueca (anet i mostassa) prou bona; també hi ha xapates des de 4,5 fins a 6€ (d’escalivada amb formatge de cabra, escalivada amb anxoves o brie amb guacamole) però just avui no hi havien i ens hem quedat amb les ganes de tastar la de brie…

Torrada de salmó amb salsa sueca (4,5€)

La veritat és que la bona companyia fa que el temps passi volant, però el que sí és cert és que el Cafè Suec té quelcom que et fa sentir a gust i que et passin els minuts facilment quasi sense adonar-te. És potser aquest el motiu que justifica els 7 anys d’antiguitat del local, que té aquest nom perquè el propietari és suec; la senzillesa personificada en bar.

Una contra? la poca oferta d’entrepans, però donat que no tenen cuina i ho fan allà mateix s’entén que tinguin un ventall limitat d’entrepans que no requereixin de cuina, amb l’excepció del bikini (2,5€).

interior del Cafè Suec

terrassa del Cafè Suec

Cafè Suec
C/ Alzina 2-4, 08024 Barcelona
Metro: L3 Fontana
Dill-Dijous i Diumenge de 18h a 02:30h i Divendres-Dissabte 18h a 03:00h
Dilluns tancat

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.