Donde Viven Los Monstruos, d’ Spike Jonze

0

donde viven los monstruosDonde viven los monstruos és el nou projecte del director de Como Ser John Malkovich i El Ladrón De Orquídeas, Spike Jonze, proposta que serà benvinguda per pares, fills i amants del cine en família.

El repartiment de Donde Viven los Monstruos, força atractiu, és el següent: Catherine Keener, Max Records, Mark Ruffalo, Lauren Ambrose, Chris Cooper, James Gandolfini, Catherin O’Hara, Forest Whitaker i Alice Parkinson

És l’adaptació del famós i premiat llibre Where the Wild Things Are de Maurice Sendak, llibre del que ha parlat fins i tot Barack Obama, i que aviat es tornarà a posar a la venda per tots els nens, nenes i adolescents que no el coneguin; no patiu pas, aviat el tindreu a l’estanteria!

Parlant de coses més serioses i trascendents…de què serà capaç el sr. Jonze un altre cop sense el sr. Kaufman, guionista de les seves millors pel·lis, les dues que hem esmentat abans? I ja posats…per què no s’estrena Synecdoque, New York, del mateix Kaufman, una d les millors pel·lis de l’any, que de moment, a BCN, només es pot veure gràcies a internet?

No ens desviem, i mirem el tràiler de Donde Viven Los Monstruos, amb la grandiosa Wake Up del grup sense fans, els canadencs Arcade Fire. I pregunta? Com s’ho hauran fet Jonze i Sendak perquè les 338 paraules del conte d’aquest donin per 101 minuts de llargmetratge? La resposta, a l’estrena; a BCN, el 18 de desembre.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gPkeNzWT6Yo]

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.