Moonrise Kingdom, el nou film de Wes Anderson

0

L’autor d’alguns dels millors films dels darrers vint anys, Wes Anderson, té entre mans un altre projecte destinat a fer feliços a tots aquells que varen gaudir amb Bottle Rocket, Academia Rushmore, Los Tennenbaums, Life Aquatic, Viaje a Darjeeling i Fantastic Mr. Fox, les sis pel·lícules que formen la filmografia del director nascut a Houston fa 41 anys.

El cineasta comptarà amb un repartiment més que interessant, amb Bill Murray, Bruce Willis, Tilda Swinton, Edward Norton, Frances McDormand i Jason Schwartzmann. La història, ambientada als anys 60, està centrada en una jove parella que fuig a la francesa del seu poble natal, provocant que les persones més pròximes intentin esbrinar a on han anat. De nou, hi l’entretinguda i estilitzada forma de filmar i narrar les relacions interpersonals, entre amics, familiars, les intrapersonals, reflexions vitals, i en definitiva, l’univers quotidià que ens té acostumat un dels cineastes imprescindibles dels darrers vint-i-cinc-anys. El guió és obra del mateix Anderson i d’altres vells coneguts dels seus films (i amics seus), Roman Coppola i el citat Jason Schwartzmann.

Encara no hi ha data d’estrena, de fet, el film es començarà a rodar pròximament. Per tant, paciència, però sempre es una gran notícia descobrir que un dels directors que respecten el cinema i l’art, i que per tant, respecten a l’espectador, té entre cella i cella un nou projecte. A l’espera de novetats per part, per exemple, de Jacques Audiard, Martin Scorsese, Michael Haneke, James Gray, Wong Kar-Wai, alguns dels noms que encara donen prestigi i motius per enganxar-se al setè art, de l’esperada estrena de la immensa Carlos d’Olivier Assayas (amb un lamentable retard, perquè el film es va estrenar fa gairebé un any), i de la imminent estrena (al maig) de Midnight in Paris de Wooody Allen, de moment, a brindar pel cine, per Wes Anderson, i per Moonrise Kingdom.

 

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.