Una nova forma de fer cultura: itineraris foto-històrics

0

Materia bcnMatèria BCN us proposa un nou tipus d’itineraris enfocats a aquelles persones que aprofitant l’ocasió, tenen ganes d’aprendre unes nocions bàsiques sobre fotografia tot donant un valor afegit al recorregut històric proposat. El requisit indispensable és la inquietud per la cultura i per a deixar de fer servir el mode automàtic de la càmera i aprendre a treure-li més partit per a millorar les nostres fotos.

A tots els cursos es donaran unes nocions bàsiques sobre el funcionament de la càmera, enfoc, exposició, diafragma, profunditat de camp, velocitat d’obturació, medició de la llum, ISO, etc, i cadascun d’ells anirà enfocat a un tipus de fotografia concret. Cada curs anirà acompanyat d’un discurs històric sobre l’espai amb imatges i plànols antics.

NO ET PERDIS LA PROPERA:

VISTES DESDE LA GUERRA CIVIL amb FOTOGRAFIA DE PAISATGE
Dissabte 29 d’octubre
Horari: 16:30-19:30h
On? Al Parc del Guinardó

materiabcn

Al curs s’ensenyarà a aprofitar la llum natural per a prendre unes bones fotografies del paisatge. La visita es programarà en funció de la posta del sol ja que és un dels moments on la llum natural dóna millors oportunitats per a fer unes bones fotografies. Per a aquest itinerari serà aconsellable disposar d’un trípode.

Al Parc del Guinardó hi haurà grans panoràmiques de Barcelona per entendre la seva evolució històrica. És un parc amb moltes característiques; un parc urbà, forestal i històric, com viu tot això el Guinardó? A la part més alta d’aquest parc podreu gaudir d’unes vistes privilegiades sobre les bateries antiaèries i parlarem del barri de les barraques, un dels pocs vestigis històrics que ens portarà a parlar de la Guerra Civil en el seu 75è aniversari, Matèria BCN us espera!

El preu és de 20€ per adults, i BCNCultura.cat us dóna l’oportunitat de GUANYAR 1 dels 5 VALS 2X1 que SORTEGEM!! Participa al concurs >>

materiabcn

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.