‘Miguel, 15 años en la calle’, còmic autobiogràfic de Miguel Fuster

0

Miguel Fuster és un autor de còmics que als 17 anys es va començar a dedicar plenament al conegut com el novè art, les historietes. L’artista, alcoholitzat i sense horitzons, va acabar al carrer, on ha estat quinze anys de la seva vida. La Vanguardia li va fer una entrevista excepcional, des d’on podrem conèixer més aquest autor.

Miguel Fuster va ser rescatat per la Fundació Arrels, i reconeix que estar al carrer “és estar enterrat sense estar mort”. Un home a qui la compassió li feia més mal que el despreci, la seva experiència és un motiu més per preguntar-nos perquè la societat que vivim rep el nom de societat del benestar.Miguel no guarda rencor, i afirma que en el món hi ha realment gent molt bona. Les seves reflexions desprenen una saviesa que ens fa pensar en les mancances de tot el que ens han ensenyat a classe: molta palla i teoria i poc del que és realment la vida.

15 años en la calle és la novel·la gràfica que ens mostra aquests anys on Miguel Fuster va perdre la identitat, on l’alcohol era la seva bezina. Ara, la seva benzina tornen a ser els seus dibuixos, a través dels quals Miguel Fuster plasma el seus sentir.

A continuació us oferim dos vídeos editats en motiu de la publicació d’aquest excecpional còmic, 15 años en la calle, de Miguel Fuster, d’Ediciones Glénat.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=f0p8q1ze1_w]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uskcKo6uybg]

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.