PUBLICAT: 25/11/2015 PER: Mireia Martínez : 0

Caliente, aquesta va ser la paraula més repetida per una Madonna que va deixar bocabadat al públic del Palau Sant Jordi de Barcelona el passat dimarts 24 de novembre presentant la gira del seu últim treball Rebel Heart. I així és com es defineix ella, com un personatge rebel, que fa el que vol i com vol. Tant com l’hora i quart de retard que va deixar congelats els assistents (una servidora entre ells!) que van oblidar-se dels controls policials per accedir al recinte i van revifar quan va sonar Wanna Be Startin’ Somethin’ de Michael Jackson a tota castanya com un preludi de què vindria després: una demostració de veterania i un ESPECTACLE amb dansarins i acrobàcies.

Madonna al concert del Palau Sant Jordi

Es va disfressar de samurai a Iconic, de rockera a Burning Up, de monja a Holy Water, de torera, i la guinda del pastís va ser quan amb Holiday va utilitzar la bandera del FC Barcelona com a faldilla.Va recuperar els HITS dels 80, va tocar amb l’ukelele, però també cançons del seu últim treball. Diversió assegurada, amb sorpreses marca de la casa, com quan Jon Kortajarena (top model que va aparèixer al videoclip Bitch, I’m Madonna) va irrompre a l’escenari i la diva del pop li va treure la jaqueta (amb fracàs, quina llàstima) per accedir a la samarreta i ensenyar el six-pack, és a dir, les xocolatines que abans ja havia aconseguit mostrar dels seus esplèndids ballarins. El show va ser total. Inclús va tenir temps per moments íntims (amb la guitarra espanyola), tot i que el que va imperar varen ser unes coreografies impressionants, amb sorpreses inoblidables, com la interpretació de temes com Into the Groove que van fer embogir al públic.

The Show Must Go On, que diria Freddie Mercury. Precisament, Madonna va regnar el dia en el que es complien 24 anys sense el líder de Queen. El que s’espera de Madonna, doncs això és el que vàrem obtenir! Quan torna? Volem repetir!