Leo Messi, Diego A. Maradona, “El Apache” Tévez…. i Oasis

0

Leo Messi és el millor jugador de futbol del món. Diego Armando Maradona és el déu de tots els argentins, o almenys, de molts d’ells. L’“Apache” Tévez, jugador del Manchester City és un dels jugadors argentins que millor representa l’esperit de l’ albiceleste. Tots tres tenen dues obssesions comuns en aquests moments: la primera és aixecar la Copa del Món de Fútbol amb la seva selecció; la segona és aconseguir que els germans Gallagher facin les paus, al menys per uns dies, i d’aquesta manera oferexin un concert benèfic d’Oasis a Buenos Aires.

Tot prové de l’afició de Carlos Tévez pel grup dels germans Gallagher, hooligans de luxe del Manchester City, equip en el qual milita precisament El Apache des de que va abandonar l’etern rival, precisament l’equip més odiat pels Gallagher, el tot poderós Manchester United. La passió del davanter del City per Oasis no ha passat desapercebuda pels seus companys de selecció, i ha estat encomenada a Leo Messi i Diego Armando Maradona, convertint-se aquests en autèntics fans del grup de Manchester. Messi ha descobert enguany al grup dels germans Gallagher, entusiantmant-se sobretot pels dos primers discs i per temes com Live Forever i Supersonic. L’estrella argentina reconeixia que no podia creure el fet de no haver descobert abans una banda com Oasis, tot i la insistència de Tévez a les darreres concentracions de l’albiceleste.

Messi ja ha declarat que els hi oferirà els diners que els Gallagher vulguin per tal de veure complert el seu somni; veure en directe el grup i de pas donar l’oportunitat de que ofereixin de nou la seva música a tota l’afició de l’ albiceleste. El tema està complicat, perquè en aquest moments la relació entre els germans Gallagher és inexistent, des de que Noel va destrossar una guitarra del seu germà Liam abans d’un concert emmig d’una discussió que va suposar el final de la banda; però per alguna cosa Messi és el millor jugador de l’història del futbol, i uns musicòlegs futboleros com els Gallagher, segurament, no podran resistir-se a una proposta com aquesta. Això sí, el gran dubte és si els germans Gallagher podran perdonar a Maradona i la seva “Mano de dios”, que va acabar el·liminant a Anglaterra del Mundial del 1986. Per més inri, el Mundial de Sudàfrica, si Mèxic i Alemanya no ho impedeixen, podria deparar uns quarts de final terrorífics entre Argentina i Anglaterra. Però esperem que el Mundial s’animi abans, perquè si no fos pels mateixos Messi, Tévez i Mardona, per uns japonesos sorprenents, pels detalls d’Holanda i de Brasil, per una Alemanya diferent, i per una Espanya que viu i beu totalment del Barça, el campionat ofereix poca cosa més que badalls i el·liminacions previsibles de seleccions a priori favorites.

En aquest vídeo podem veure com el Monumental de River Plate va embogir amb Oasis durant la darrera gira d’aquests, sense que Messi s’enterés:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NfdDfdUMBxc]

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.