A l’Oval pots crear la teva pròpia hamburguesa

0

Façana de l'Oval

A la ciutat estan proliferant els locals de restauració on el plat fort són les hamburgueses, i és perquè són aptes per tot tipus de butxaques i hi ha un públic fidel que ja no es conforma amb el McDonald’s. L’Oval és posiciona en un número elevat del ranking, primer per la situació ( Carrer València 199; al cor de Barcelona) i segon per l’amplitud del local (el Kiosko hi té molt a envejar).

Com La Vespa, l’Oval permet al comensal potenciar la creativitat i crear la seva pròpia hamburguesa. Es pot trïar des de la carn (pot ser la de Nebraska per 1€ més, o també hi ha l’opció vegetal pels vegetarians), passant pel tipus de pa (de cereals, integral, sense pa, amb pa blanc…), el tipus de formatge (la varietat és molt extensa, feta, parmesà, blau d’ovella, etc.) i 4 ingredients com poden ser la ruca, olives negres, tomàquet, pinya a la brasa, etc. L’assortit de salses pot respondre a qualsevol gust, i als que endrapeu més els entrants no són gaire cars i poden acabar de satisfer la gula: patates fregides (1,20€) o amanida feta (4,50€).

Hamburguesa de l'Oval

Pot passar que si veus massa opció per trïar t’atabalis i no sàpigues que demanar… doncs l’Oval ja ha pensat aquesta opció i tenen 4 hamburgueses ja triades per 9,60€ a excepció de la nebraska 1€ més cara: beef, veggie, chicken i nebraska. És emocionant, però, veure com et porten l’hamburguesa amb una bandereta amb el teu nom, a l’estil Starbucks… és en aquest moment en el que l’observes, la reconeixes i te la cruspeixes tan a gust que tornaries a demanar-te una altra.

Si no heu anat us recomanem que hi passeu i tasteu un bon producte, ara bé, no reserven, així que ben d’hora ben d’hora us hi podeu acostar i començar la vetllada amb uns natxos amb guacamole i una moritz ben fresqueta.

Oval
www.ovalbcn.com
Carrer València, 199
Telèfon 930 102 647
No tanquen, obert de dilluns a diumenge de 10 a 00:30h (de dijous a dissabte tanquen a les 2.a.m; i el dissabte i diumenge obren a les 12h)

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.