PUBLICAT: 30/09/2012 PER: Elisenda Guiu : 0

Cicle Solos de la Sala Atrium

 

Després de la bona acollida del cicle de creació escència Atrium Lab, pensat per a donar a conèixer joves autors i directors catalans, ara la Sala Atrium enceta temporada amb un nou cicle, aquest cop pensat especialment per destacar la figura de l’actor/actriu, ja que va dedicat al monòleg. Segons els responsables de la sala, aquesta iniciativa és el resultat del seu ideari, especialment sensible a la figura cabdal de qualsevol obra de teatre: els actors.

El cicle s’ha titulat Solos i contempla dos monòlegs. El primer, que ja es pot veure fins el dia 14 d’octubre, porta per títol el suggerent “El Tub o tot és relatiu però les coses són com són” i està interpretat per Tilda Espulga. Es tracta d’un monòleg basat en diversos contes de l’escriptor polonès Slawomir Mrozek i mostra un individu a qui li costa entendre el món que li ha tocat viure.

 

El tub o tot és relatiu però les coses són com són

 

La proposta teatral l’han dirigit dues reconegudes il.lustradores, Carme Solé Vendrell i Maria Espulga, amb la col·laboració de Boris Daussà. A partir del 17 d’octubre, entrarà a la sala el segon monòleg: Nix tu Simona, del jove escriptor Albert Pijoan i sota la direcció d’Albert Mestres. Aquest cop serà l’actriu Aina Calpe qui interpretarà la única protagonista, una nena amb limitacions mentals que explicarà les últimes vicissituds de la seva vida. El Cicle Solos clourà amb aquesta darrera proposta el proper 4 de novembre.