PUBLICAT: 23/04/2013 PER: Anna Casasayas : 0

Smiley, una història d’amor de Guillem Clua, apareix en l’escena del Club Capitol, després de passar per la Sala Flyhard de Barcelona, per a mostrar de manera natural, divertida i propera el món de les relacions gai. L’obra és la primera comèdia de Clua i la que el director considera la més honesta de les que ha fet fins ara.

Davant l’espectador heterosexual, al que es dirigeixen recurrentment els protagonistes de l’obra, es desenvolupa la història de l’Àlex i en Bruno, dos gais d’allò més diferent que comparteixen una única cosa en comú: s’han enamorat. L’un, interpretat per un excepcional Ramon Pujol, és el típic gai escultural, divertit i extravertit que entrena el seu cos gairebé a diari per a preparar-se per al Circuit. L’altre, interpretat per un genial i camaleònic Albert Triola, és un arquitecte d’èxit que defuig els locals d’ambient.

Smiley

L’estira i arronsa amorós dels protagonistes de Smiley, una història d’amor l’hem viscut tots. I és que tinguem l’orientació sexual, procedència o edat que tinguem, tots busquem algú que ens estimi tal i com som. Algú que, enviant-nos un smiley, el missatge més senzill i alhora més tendre de tots, ens digui que se sent millor persona al nostre costat i que vol envellir amb nosaltres.

Smiley

 

FITXA TÈCNICA
Smiley, una història d’amor, de Guillem Clua
On? Club Capitol
Quan? Fins al 23 de juny.
Preu? 20€.