2ª Mostra de cinema del Québec de Barcelona

0

2ª Mostra de cinema del Québec de Barcelona

Del 20 al 22 de maig té lloc la 2ª Mostra de Cinema del Québec de Barcelona, mostra en la que s’oferirà un aparador del millor cine quebequés actual en VOSE. Durant tres dies es podran veure als Cines Maldà (c/ Pi, 5) projeccions de llargmetratges i curtmetratges dels dos últims anys on alguns d’ells encara no s’han estrenat al nostre país. Per tal d’expandir la mostra el proper 9 de juny es podrà disfrutar d’algunes d’aquestes pel·lícules a Es Baluard, Museu d’Art Contemporani de Palma de Mallorca.

L’inauguració de la 2ª Mostra es celebrarà el divendres 20 a las 20h als Cines Maldà i serà una sessió Fila Zero (ESCAC) amb la projecció del llargmetratge Les signes vitaux de Sophie Deraspe i del curtmetratge Les fleurs de l’âge de Vincent Biron, seguida d’un col·loqui amb la presència i participació de la directora Sophie Deraspe.

El dissabte 21 de maig es projectarà a les 20h la película The Trotsky de Jacob Tierney juntament amb el curtmetratge Umbra de Malcom Suherland; i a les 22:30h Jo pour Jonathan de Maxime Giroux i el curtmetratge M’ouvrir d’Alberic Auteneche, amb la presència del director Maxime Giroux que introduirà la pel·lícula al públic assistent.

El diumenge 22 de maig es podrà veure a las 19h el curtmetratge Les journaux de Lipsett de Theodore Ushev seguit del llarmetratge Curling de Denis Côte. Es clourà la Mostra amb À l’origne d’un cri de Robin Aubert i el curtmetratge Mokhat d’Halima Ouardir, en una sessió que començarà a les 21:30h.

BCNCultura.cat i la 2ª Mostra de cinema del Québec de Barcelona us ofereixen l’oportunitat de gaudir GRATIS d’algunes d’aquestes pel·lícules amb les 5 entrades dobles que sortegem al concurs. Participa!!

Pes a més informació sobre la 2ª Mostra de Cinema del Québec de Barcelona podeu consultar  www.mecalbcn.org i www.quebec-espana.es.

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.