Agenda d’activitats

Recull d’activitats: concerts, teatre, expos, estrenes… Tot el que no et pots perdre de la ciutat!!

Feb
25
dj.
Exposició: Mart El mirall vermell @ CCCB
Feb 25 @ 17:00 – Jul 11 @ 20:00

La mostra aborda el nostre vincle amb Mart des de l’antiguitat fins als nostres dies. Ciència, art i literatura interactuen en un gran projecte expositiu, que coincideix en el temps amb l’arribada de tres missions espacials al Planeta Vermell. «Mart. El mirall vermell» indaga sobre la nostra condició i el nostre futur com a espècie i sobre la naturalesa última de l’univers que habitem.

Més informació: www.cccb.org/ca/exposicions/

Mar
3
dc.
Exposició: El somni americà. Del pop a l’actualitat @ CaixaForum
Mar 3 @ 10:00 – Jun 13 @ 20:00

El somni americà. Del pop a l’actualitat

CaixaForum inaugura una exposició en què es podran veure peces d’artistes com Andy Warhol o Jasper Johns.

Els anys seixanta a Amèrica del Nord van suposar un període de profunds canvis socials i polítics, una època que encara dura. Aquests canvis es veuen reflectits en l’art gràfic de l’època, que proporciona una perspectiva fresca i diversa de la visió dels artistes sobre temes com els drets civils, la guerra freda, la carrera espacial, la guerra del Vietnam, la música rock i la contracultura, els moviments feministes o el qüestionament del somni americà. Així és precisament com s’anomena l’exposició, ‘El somni americà. Del pop a l’actualitat’, que us dona una oportunitat única de veure peces d’artistes com Andy Warhol, Jasper Johns o Robert Rauschenberg. S’estrenarà el proper 3 de març al CaixaForum i la podreu visitar fins al 13 de juny.

May
1
ds.
Teatre: ELLES #COSASDECHICAS @ Teatre del Raval
May 1 @ 20:00 – May 30 @ 21:00

ELLES #COSASDECHICAS
ELLES #COSASDECHICAS / CIA LA MELANCÒMICA 

És una comèdia irreverentment femenina, una peça d’humor satíric que fa un bon repàs als clixés de gènere i treu a escena, sense pèls a la llengua, els temes femenins dels que ningú parla. El seu compromís i la vessant pedagògica desperta també l’interès de professors i educadors.

Fins el 30 de maig / Divendres 20h i dissabtes a les 17:30h
Preu taquilla: 20€ / Durada: 90 minuts / Idioma: Català / Recomanada a majors de 16 anys

May
6
dj.
Exposició: “The MIES Project. Architectural Portraits” d’Arina Dähnick @ Pavelló Mies van der Rohe
May 6 @ 18:00 – Jun 7 @ 02:00

"The MIES Project. Architectural Portraits" d'Arina Dähnick
La fotògrafa Arina Dähnick presenta per primera vegada la seva obra a Barcelona. Les seves delicades fotografies retraten els detalls de les obres de Mies van der Rohe amb diferents il·luminacions i condicions meteorològiques que interactuen amb els edificis i esdevenen retrats arquitectònics. Anteriorment presentada al IIT College of Architecture a Chicago, la Casa Farnsworth a Plano i la Villa Tugendhat a Brno, les fotografies interactuen ara amb els visitants a Barcelona.

El dimarts 6 de maig a les 18:00 tindrà lloc, al Pavelló Mies van der Rohe, una conversa inaugural amb l’artista, la directora de la Fundació Mies van der Rohe, Anna Ramos i el director de CaixaForum Lluís Noguera així com els comissaris de l’exposició Ivan Blasi i Adriana Mas i la connexió digital amb Michelangelo Sabatino.

May
11
dt.
Teatre: El que no es diu, de Marilia Samper
May 11 @ 19:30 – Jun 6 @ 21:00

El que no es diu de Marilia Samper forma part del cicle #jotambé.Violències de gènere i estructures de poder que té lloc del 7 d’abril al 18 de juny a la Sala Beckett i que proposa una reflexió sobre les bastides de poder establertes i sobre les diferents eines que construïm per fer-hi front.

Més informació: www.salabeckett.cat/espectacle/que-no-diu

El que no es diu

Jun
12
ds.
Activitat: Flors al Mercat @ Plaça de Margarida Xirgu
Jun 12 @ 10:00 – Jun 13 @ 20:00

Després de l’èxit de l’edició de 2019 i d’un any en pausa, Flors al Mercat tornarà a la plaça que originàriament acollia el mercat central de flors de Barcelona.

Flors al Mercat inclourà una selecció de floristes, artesans botànics i florals, projectes de gastronomia 100% plant-based, talleristes que aproparan el món de la flor i la botànica a grans i petits, així com projectes i iniciatives que treballen per aconseguir una Barcelona més verda i sostenible. 

Flors al Mercat

Jun
27
dg.
Festival: Grec 2021
Jun 27 @ 20:00 – Jul 31 @ 23:30

Consulteu la graella de programació: Accès graella

Grec 2021

Jul
15
dj.
Teatre: Delicades, d’Alfredo Sanzol @ Teatre Goya
Jul 15 @ 19:00 – Aug 8 @ 23:15

Les T de Teatre celebren enguany 30 anys de trajectòria i per celebrar-ho tornen amb el seu espectacle més emblemàtic i estimat: Delicades.

Delicades és una comèdia deliciosa, divertida, tendra, plena de llum, màgia i poesia, que han aplaudit més de 100.000 espectadors en més de 200 funcions i que s’ha pogut veure a 60 ciutats i 8 països.

Del 15 de juliol al 8 d’agost al Teatre Goya i dintre de la programació del festival Grec, torna aquest èxit de les T de Teatre.

Més informació: www.teatregoya.cat/ca/ex/1808/delicades

Delicades