2a edició del Future Music Forum Barcelona

0

La 2a Edició anual del Future Music Fòrum Barcelona tindrà lloc el proper 22 i 23 de setembre a la ciutat de Barcelona. Aquesta segona edició és la seqüela del positiu llançament de l’esdeveniment l’any 2010, on Barcelona va observar a una extensa selecció de companyies de la tecnologia musical, empresaris, músics i executius de la música mentre sostenien discussions sobre el futur de la indústria.

Aquest any, el FMF comptarà amb Dave Kusek del Berklee College of Music (Bòston) com a orador principal i Angel Gambino (nomenada una de les millors 100 executives i empresàries per la revista WIRED) com a convidada especial i oradora secundària. Aquesta edició es concentrarà en: Empresaris de la música, The Music Cloud, Music Synchronization, Marques & Música, Com publicar música a TV i Cinema, Música i Jocs Socials, i Música i dispositius mòbils. Els oradors d’aquest any inclouran a: MXP4, Sony Music, Sominé Records i Compost Records, entre molts d’altres.

El Future Music Fòrum proveeix una plataforma professional per a la discussió i el debat sobre temes relacionats amb la indústria de la música amb un grup selecte de futuristes musicals, amos de segells i companyies discogràfiques, mànagers, empresaris de música i tecnologia, i analistes de consum.

El futur ja és aquí: Future Music Forum Barcelona – 22 i 23 de setembre de 2011. Per a més informació www.futuremusicforum.com.

Us deixem amb un vídeo de la primera edició, on Mike McCready de CEO Musicxray ens explica què es proposaven l’any passat, i d’aquesta manera, dóna més pistes per fer-se una precisa idea del què es trobaran els empresaris, professionals del sector i curiosos que s’apropin a un congrés que ens submergeix de ple en el futur de la indústria musical:

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.