La Caseta del migdia

0

La Caseta del migdia, sardines&rumba a la muntanya de Montjuïc

Vols desconnectar del bullici de la ciutat?, Tens bona orientació?, Vols prendre algo a la fresca rodejat de natura?, Un dels teus plats favorits són les sardines a la brasa?

La Caseta del Migdia

Si la resposta és sí a aquestes preguntes, hem trobat el teu lloc: La Caseta del Migdia. A la muntanya de Montjuïc,  concretament al Mirador del Migdia, podràs trobar un dels racons més amagats de la ciutat de Barcelona on es poden gaudir d’unes vistes panoràmiques excepcionals de l’urbe. I aquestes vistes tenen un preu: arribar-hi. Si no disposem de vehicle propi pot ser una excursió, que si es va amb la suficient antel·lació no serà un maldecap. L’autobús 193 ens deixa a prop i si anem amb temps de sobres pode acostar-nos al Castell de Montjuïc que seguint el Camí de Mar ens acosta al Mirador del Migdia.

El menú és senzill i les opcions limitades: botifarra i pollastre a la brasa, amanida amb vinagreta de mel i mostassa, blat de moro i pa torrat. Els dimecres de Juny, Juliol, Agost i Setembre es celebren les Sardines&Rumba, un menú complet que inclou una amanida, 6 sardines a la brasa i una brotxeta de meló i sindria; amb l’acompanyament musical de la millor rumba catalana, per 19€.

La Caseta del Migdia un dimecres de Sardines&Rumba

Si encara no hi has anat, t’aconsellem que ho facis, i millor si és en colla. Consulta els horaris (de dimecres a diumenge) i les propostes musicals que aconsellen a www.lacaseta.org.

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.