CINEMART, el nou festival de Cinema d’Autor

0

off-cinemartOFF CINEMART és un avanç de CINEMART 2011Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona, que es celebrarà per primera vegada a la primavera del 2011.

Com a tast del festival i durant quatre dies (del 16 al 19 de desembre) OFF CINEMART portarà als  cinemes Verdi Park (c/ Torrijos, 49) estrenes i preestrenes de noves pel.lícules d’autors claus del cinema contemporani, òperes primes que han cridat l’atenció de la crítica i els festivals i obres premiades en festivals d’arreu del món.

En aquest primer tast d’OFF CINEMART es preestrenarà Tokyo Sonata, una de les obres més notables del cinema asiàtic dels darrers anys i que suposa un gir en la carrera del seu director Kiyoshi Kurosawa, i un dels altres plats forts de la programació serà l’estrena de la pel·lícula guanyadora a la millor direcció del darrer festival de Cannes, Tournée. Dirigida i interpretada per Mathieu Amalric.

Com a pel·lícules confirmades, hi ha:

  • TOURNÉE, de Mathieu Almaric. França, 2010.
  • TOKYO SONATA, de Kiyoshi Kurosawa. Japó, 2008.
  • FIN, de Luis Sampieri. Espanya, 2010. (Biznaga de Plata a la millor direcció de la secció Zonazine del Festival de Màlaga 2010)
  • SOUND OF NOISE, d’Ola Simonsson i Johannes Stjärne Nilsson. Suècia, 2010. (Premi del Jurat Jove de la Setmana de la Crítica Cannes 2010)
  • TUESDAY AFTER CHRISTMAS, de Radu Muntean. Romania, 2010.
  • AGUA FRÍA DE MAR, de Paz Fábrega. Costa Rica, 2010. (Tiger Award Rotterdam 2010)
  • SOMOS LO QUE HAY, de Jorge Michel Grau. Mèxic, 2010.

El preu de les entrades serà de 7€ i 6€ el preu reduït per a socis del TRESC, socis maumau, carnet de biblioteques, Carnet Jove i estudiants. També han posat a disposició un abonament de 7 entrades per 35€.

TOURNÉE, de Mathieu Almaric. França, 2010TOKYO SONATA, de Kiyoshi Kurosawa. Japó, 2008

FIN, de Luis Sampieri. Espanya, 2010SOUND OF NOISE, d’Ola Simonsson i Johannes Stjärne Nilsson. Suècia, 2010.

TUESDAY AFTER CHRISTMAS, de Radu Muntean. Romania, 2010.SOMOS LO QUE HAY, de Jorge Michel Grau. Mèxic, 2010

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.