Agenda d’activitats

Recull d’activitats: concerts, teatre, expos, estrenes… Tot el que no et pots perdre de la ciutat!!

Feb
25
dj.
Exposició: Mart El mirall vermell @ CCCB
Feb 25 @ 17:00 – Jul 11 @ 20:00

La mostra aborda el nostre vincle amb Mart des de l’antiguitat fins als nostres dies. Ciència, art i literatura interactuen en un gran projecte expositiu, que coincideix en el temps amb l’arribada de tres missions espacials al Planeta Vermell. «Mart. El mirall vermell» indaga sobre la nostra condició i el nostre futur com a espècie i sobre la naturalesa última de l’univers que habitem.

Més informació: www.cccb.org/ca/exposicions/

Mar
3
dc.
Exposició: El somni americà. Del pop a l’actualitat @ CaixaForum
Mar 3 @ 10:00 – Jun 13 @ 20:00

El somni americà. Del pop a l’actualitat

CaixaForum inaugura una exposició en què es podran veure peces d’artistes com Andy Warhol o Jasper Johns.

Els anys seixanta a Amèrica del Nord van suposar un període de profunds canvis socials i polítics, una època que encara dura. Aquests canvis es veuen reflectits en l’art gràfic de l’època, que proporciona una perspectiva fresca i diversa de la visió dels artistes sobre temes com els drets civils, la guerra freda, la carrera espacial, la guerra del Vietnam, la música rock i la contracultura, els moviments feministes o el qüestionament del somni americà. Així és precisament com s’anomena l’exposició, ‘El somni americà. Del pop a l’actualitat’, que us dona una oportunitat única de veure peces d’artistes com Andy Warhol, Jasper Johns o Robert Rauschenberg. S’estrenarà el proper 3 de març al CaixaForum i la podreu visitar fins al 13 de juny.

May
6
dj.
Exposició: “The MIES Project. Architectural Portraits” d’Arina Dähnick @ Pavelló Mies van der Rohe
May 6 @ 18:00 – Jun 7 @ 02:00

"The MIES Project. Architectural Portraits" d'Arina Dähnick
La fotògrafa Arina Dähnick presenta per primera vegada la seva obra a Barcelona. Les seves delicades fotografies retraten els detalls de les obres de Mies van der Rohe amb diferents il·luminacions i condicions meteorològiques que interactuen amb els edificis i esdevenen retrats arquitectònics. Anteriorment presentada al IIT College of Architecture a Chicago, la Casa Farnsworth a Plano i la Villa Tugendhat a Brno, les fotografies interactuen ara amb els visitants a Barcelona.

El dimarts 6 de maig a les 18:00 tindrà lloc, al Pavelló Mies van der Rohe, una conversa inaugural amb l’artista, la directora de la Fundació Mies van der Rohe, Anna Ramos i el director de CaixaForum Lluís Noguera així com els comissaris de l’exposició Ivan Blasi i Adriana Mas i la connexió digital amb Michelangelo Sabatino.