1) Si vols fer ús de la reproducció total o parcial dels continguts de BCNCultura.cat, només cal que ens envïis un correu electrònic comentant quin és el teu propòsit.

2) BCNCultura.cat no es fa responsable de les opinions, comentaris i articles de les nostres firmes i col·laboradors, així com de les opinions abocades pels USUARIS en els nostres blocs. Ens reservem el dret de retirar els comentaris dels USUARIS que siguin contraris a la llei, la moral i l’ordre públic o que entenguem no siguin adequats per a la seva publicació a la nostra web.

3) D’acord amb la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i al Reial Decret 994/1999, d’11 de juny, BCNCultura.cat garanteix la confidencialitat i privacitat de les dades facilitades pels USUARIS en el formulari per a la subscripció als nostres serveis com ara el butlletí, promocions i concursos.En cap cas aquesta informació es cedirà a tercers ja que l’únic fi és conèixer el perfil dels nostres lectors.

Òbviament, l’USUARI podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició via mail. Per a qualsevol problema o dubte també pot escriure’ns a info@bcncultura.cat.