Bar Bodega Quimet

0

interior de la Bodega Quimet

Per aquests dies que de ben segur que us acostareu a veure la decoració dels carrers en motiu de les Festes de Gràcia (us recomanem el carrer Mozart, Joan Blanques i la divertida crítica que es fa a les retallades a Sant Pere Màrtir, a part dels guanyadors), us aconsellem que us apropeu a la Bodega Quimet (Vic, 23), ben a prop de la neuràlgica Travessera de Gràcia amb Gran de Gràcia.

Fundada el 1954, la bodega ha estat recuperada per dos germans, un dels quals és cuiner. Quimet era el propietari del local i el seu fill Eugeni, després de portar-lo durant 40 anys es va jubilar. Han conservat els elements originals i com comenta el David “les partes parlen” de tot el que han vist passar mentre els cartells dels Beatles o Chaplin, els observen atentament. Unes 10 taules permeten als comensals aposentar-se per esmorzar, fer el vermut, dinar, sopar o fer unes copes. A la Bodega Quimet qualsevol d’aquestes opcions té lloc, sense oblidar que també venen vi i que hi ha gent que només hi va a comprar el vi, o a petar la xerrada.

La Bodega Quimet ofereix una varietat d’embotits extremenys (una de les seves especialitats importada d’Oliva de la Frontera – Extremadura-) entre les que podem trobar les mitges racions o les racions de pernil (4,5/8€), llonganissa (2,1/3,8€) o xoriço picant (1’8/3,1€), i el formatge picant (3/6€) o curat (2,9/5,8€) o un variat extremeny ibèric (8,5€) que inclou xoriço picant, llom, llonganissa i xoriço gran; que poden ser acompanyats per pà amb tomàquet (1,5€) o unes olives de la iaia (2,5€). També hi ha el clàssic variat de vermut (9€) amb tonyina, olives, cloïsses, escopinyes, navalles, pebrot escalivat, seitons, anxoves i pà amb tomàquet.

Amanida Quimet

L’amanida Quimet (3€) és molt bona, porta tomàquet, tonyina, olives i ceba de figueres i pot ser una solució per aquells que no vulguin menjar embotit, així com un fresquet got de gaspatxo (1€). I una altra opció són les torrades d’embotit ibèric (llom o pernil 6,3€, entre d’altres) o els entrepans (de 4 a 6€).

Així que, ja ho veieu, els preus són assequibles i ajustables a cadascuna de les butxaques del consumidor: un vermut i una canya de Moritz molt ben tirada costen 2,9€. Porta un any en funcionament a les mans d’aquests germans, que tan bé ho estan fent. Llarga vida a la Bodega Quimet (no confondre amb la de Poble Sec).

vermut i cervesa

Bar Bodega Quimet
C/ Vic, 23. Gràcia. Metro L3 Fontana i Ferrocarrils L6/L7 Gràcia.
Horari: De Diumenge a Dimecres de 10 a 23:30h – De Dijous a Dissabte de 10 a 00:30h

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.