Bar Calders, un bar de tapeo amb terrassa

0

Terrassa del Bar Calders
Al c/ Parlament nº 25 (cantonada carrer Calders) està el Bar Calders, un bar de “tapeo” conegut pels que ens agrada gaudir del vermut el cap de setmana. El març del 2011 va obrir les seves portes aquest bar que ja s’ha guanyat la seva clientela i no és fàcil trobar lloc a la seva terrassa, doncs la part interior és més aviat justeta i no hi cap gaire colla. Segurament per aquest motiu han condicionat recentment la terrassa cobrint-la perquè la clientela no deixi de gaudir per causes meteorològiques de les propostes culinàries del Calders.

Què es pot picar? Doncs les xips “gran calibre” (així és com les anomenen ells) de braves (4,90€), l’Hummus (5,75€), l’assortit d’olives (2,75€), seitons (5€), escopinyes (9€), banderilles (3,50€), pop (3,9€), patates xip i musclos (3,20€). I de beure? El vermut de la casa (1,55€), que si ho preferiu pot ser Izaguirre (3,85€) o la canya d’Estrella Galícia (2,20€) ben fresqueta, i d’altres cerveses d’importació com Blanche de Namur (millor cervesa de blat 2009) i Chimay “Gran Reserva”. De menjar i de beure els clàssics que tot “vermutero” es coneix, però quina és la meva decepció? el preu, excessiu, per les racions que serveixen i que va fer que no demanéssim més propostes de la carta de menjar replicades a una graciosa pissarra exterior, que publicita els gintònics de Seagrams, Xoriguer o Beefeater (6,6’0€), entre d’altres.

Xips "gran calibre"

Recentment han introduït els platillos especials de divendres i dissabte: Curry de gambes i llet de coco (9,50€), “enchiladas verdes” de pollastre amb “frijol refrito” i gratinat de formatge fresc mexicà (7€) o les patates al provolone amb ceba llavors de carbassa i nabius (4,70€), entre d’altres suculentes propostes, que no he tastat, però que “sonen” prou bé i conjuguen amb les especialitats mexicanes que poblen la carta: els Natxos del presidente cardenas amb formatge, frijol, crema agria, guacamole i salsa mexicana (7,50€); o el Guacamole (4,80€) acompanyat de natxos.

Tinc curiositat per com ha quedat la terrassa coberta… romandran els testos de geranis que li donaven al Barc Calders un cert aroma andaús?

Bar Calders
C/ Parlament, 25
08015 Barcelona
Barri: Sant Antoni (Districte de l’Eixample)
933 299 349

De dimarts a dijous 08:00 – 01:30h
Divendres 10:00 – 02:30h
Dissabte 10:00 – 14:30h

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.