PUBLICAT: 19/01/2010 PER: toni : 0
alicia burtonTim Burton,Scarlett JohanssonJohnny Depp, Iron Man, l’home llop, Sofia Coppola, Machete, Mickey Rourke, Freddy Kruger, Sasha Grey, Martin Scorsese, Marion Cotillard, Naomi Watts,Woody Allen o Christopher Nolan, seran alguns dels noms que ompliran les pantalles de cine del nostre país aquest any 2010. A continuació us presentem alguns dels títols mes atractius d’aquest any.
Aquest proper cap de setmana arriba a les pantalles el nou, i multinominat, film de Jason Reitman, Up in the Air, amb George Clooney al capdavant del repartiment. L’actor també repeteix en la comèdia militar Los hombres que miraban fijamente  las cabras (s’estrena el mateix dia) en la que Clooney és acompanyat per Jeff Bridges, Ewan McGregor i Kevin Spacey. I per tancar aquest proper cap de setmana: Nine, el nou musical de Rob Marshall amb Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard i Nicole Kidman. Pel cap de setmana del 29 de gener estan previstes les estrenes d’ Invictus, el nou film de Clint Eastwood; En Tierra hostil (The Hurt Locker), de Kathryn Bigelow, un drama bèl·lic que és una de les més fermes candidates als Oscar d’enguany; i Chéri del britànic Stephen Fears, un drama d’època amb una recuperada Michelle Pfeiffer.

hurt_locker_ver3 shutter-island-posterwolfman-poster-2fantastic_mr_fox_3599

El mes de febrer ve carregadet amb les estrenes de: Desde mi Cielo (The Lovely Bones), el retorn de Peter Jackson, amb Rachel Weisz, Mark Walhberg i Susan Sarandon; Shutter Island, el nou thriller de Martin Scorsese amb Leonardo DiCaprio; l’apocalíptica The Road, adaptació del llibre homònim de Cormac McCarthy, amb Viggo Mortensen com a gran protagonista i música de Nick Cave i Warren Ellis; també ens trobem la que serà una de les grans pel.lícules d’aquest 2010, Un Profeta de Jacques Audiard i la nova adaptació de l’home llop, The Wolfman, amb un Benicio del Toro força pelut.

a-prophet-poster-trailerintrothe-road-poster1the_girlfriend_experienceposter-pesadilla-en-elm-street

Alicia en el País de las Maravillas (3D) de Tim Burton, i amb Johnny Depp, serà sens dubte un dels grans títols d’aquest 2010. El film de Tim Burton arribarà el proper mes de març a les pantalles del nostre país. Al igual que el film d’animació de Wes Anderson, Fantastic Mister Fox, adaptació d’una obra de Robert Dahl, i que tothom que l’ha vist s’ha desfet en elogis. Un mes més tard, a l’Abril, arribaran les noves aventures d’Iron Man, un altre cop amb Robert Downey Jr., i acompanyat per Mickey Rourke, Scarlett Johansson i Gwyneth Paltrow. I també està previst per aquest mes l’estrena de Girlfriend Experience, el retorn de Steven Soderbegh a l’independència cinematogràfica, on millors resultats creatius opta, amb l’estrella del porno Sasha Grey com estrella absoluta de la funció.

Durant la resta de l’any, només hi han les dates d’estrena definitives del primer quatrimestre, veurem el retorn de Robert Rodriguez amb Machete, aquell “fake” tràiler que obria Planet Terror, i que Rodríguez ha decidit convertir en un film autèntic. El repartiment és molt potent, a més del mencionat Danny Trejo, hi trobem a Robert De Niro, Steven Segal, Jessica Alba, Don Johnson i Jeff Faghey. I per repartiment al·lucinant el de The Expendebals, el nou film dirigit i interpretat per Sylvester Stallone, on el veurem compartint pantalla amb Arnold Swarzenegger, Jet Li, Mickey Rourke, Jason Statham, Dolph Lungren, Eric Roberts i Bruce Willis, en la que promet ser una de les pel·lis més delirants i musculoses de la temporada.

machete-poster-cine-escapeexpendables_poster1robin-hood-teaser-posterinception-poster2

Per aquest any també estan previstes: l’estrena de Somewhere, l’esperat nou film de Sofia Coppola, un drama amb Stephen Dorff i Elle Fanigan; el drama The Fighter de David O’Russell, amb Christian Bale i Mark Walbergh; Los Diarios del Ron, adaptació de la primera novel·la de Hunter S. Thompson, amb Johnny Depp, i dirigida per Bruce Robinson; Inception, un thriller de ciència-ficció obra de Christopher Nolan, amb Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard i Michael Caine; el Robin Hood de Ridley Scott amb Russell Crowe com el lladre de lladres més famós de l’edat mitjana i Cate Blanchett com Lady Marian; You Will Meet Tall, o el que és el mateix la cita anual amb Woody Allen, film rodat a Londres amb Naomi Watts, Antonio Banderas i Josh Brolin; i com no, el remake d’un clàssic de terror dels 80, aquest cop és el torn de revisar els antecedents de les aventures de Freddy Kruger, en una nova versió de Pesadilla en Elm Street. Per acabar, dir que no ens salvarem del nou Harry Potter.

Ja ho veieu; n’hi ha per tots els gustos.

alicetea