Razzies 2011

0

Airbender el último guerrero de M. Night Shymalan, ha estat la gran triomfadora de l’última edició dels Razzie, premis que reconeixen i certifiquen el pitjor de l’any cinematogràfic, i que s’entreguen un dia abans dels Oscar. El film de M. Night Shyamalan, ha arrasat aconseguint els premis a: Pitjor Pel.lícula, derrotant a Exposados, Sexo en Nueva York 2, La saga crepúsculo: Eclipse i Híncame el diente; Pitjor Director per M. Night Shymalan, superant al tàndem Jason Friedberg / Aaron Seltzer per Híncame el diente, Rey Patrick Michael per Sexo en Nueva York 2, David Slade per La saga crepúsculo: Eclipse i Sylvester Stallone per Los Mercenarios; i el de Pitjor Guió, obra del propi Shyamalan, que competia amb els firmats per John Hamburg i Larry Stuckey, per Ahora los padres son ellos, Rey Patrick Michael per Sexo en Nueva york 2, Melissa Rossenberg per La saga crepúsculo: Eclipse i el de Jason Friedberg i Aaron Seltzer per Híncame el diente.

Pel que fa a la resta d’apartats, el nefast Ashton Kutcher (a qui li podrien donar un Razzie de per vida), ha aconseguit el premi a Pitjor Actor per The Killers i Día de Sant Valentín, imposant-se a Jack Black per Los Viajes de Gulliver, Gerard Butler per Exposados, Taylor Lautner per La saga crepúsculo: Eclipse i Día de San Valentín, i Robert Pattinson per Remember me i La saga crepúsculo: Eclipse. El premi a la Pitjor Actriu a estat per les quatre protagonistes de Sexo en Nueva York 2: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis i Cynthia Nixon, en una decisió justa i salomònica perquè així cap d’elles es pogués enfadar per quedar-se sense premi, derrotant a Jennifer Aniston per Exposados i Un pequeño cambio, Ciro Mylie per La última canción, Megan Fox per Jonah Hex i Kristen Stewart per La saga crepúsculo: Eclipse. El Razzie a la Pitjor Actriu Secundaria ha estat per Jessica Alba per les seves demostracions interpretatives a El demonio bajo la piel, Ahora los padres son ellos, Machete i Día de Sant Valentín, deixant sense el reconeixement que també es mereixien Cher per Burlesque, Liza Minnelli per Sexo en Nueva York 2, Nicola Peltz per La leyenda de Aang i Barbara Streisand per Ahora los padres son ellos. Pel que fa al Pitjor Actor Secundari, el premi ha caigut en mans de Jackson Rathbone per La leyenda de Aang i La saga crepúsculo: Eclipse, tot un mèrit si donem un cop d’ull al nom dels seus grans rivals: Billy Ray Cyrus per The spy next door, George Lopez per Mamaduke, The spy next door i Día de San Valentín, Dev Patel per La leyenda de Aang i Rob Schneider per Grow ups.

En l’apartat de Pitjor 3D la guanyadora ha estat La leyenda de Aang, passant per sobre de “joies” com: Cómo perros y gatos 2, Furia de titanes, Cascanueces 3D y Saw VII. El premi a la Pitjor Seqüela, Preqüela o Remake ha estat per Sexo en Nueva York 2, que competia amb Furia de titanes, La leyenda de Aang, La saga crepúsculo: Eclipse i Híncame el diente. I per acabar, el premi a la Pitjor Parella / Conjunt d’actors, que ha estat per tot el cast de Sexo en Nueva york 2, derrotant als de La sega crepúsculo: Eclipse i La leyenda de Aaang, i a les parelles formades per Jennifer Aniston i Gerard Butler a Exposados, i Josh Brolin i Megan Fox a Jonah Hex. Un any més, els Razzie han fet la justícia.

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.