The Dark Knight Rises: Batman torna

0

The Dark Knight Rises, aquest és el títol del film amb que Christopher Nolan tancarà la seva trilogia de les aventures de Batman, que va iniciar amb Batman Begins i van continuar amb The Dark Knight (El Caballero oscuro). L’expectació que està aixecant el film és màxima, i cada petit detall que es revela sobre ell s’està convertit en un autèntic esdeveniment a la xarxa. Està clar que aquesta tercera part de les aventures de Batman ho té tot per convertir-se en un dels films de la temporada que ve, i segurament en un dels més taquillers de la història del cinema, tenint en compte la recaptació dels últims films de Nolan. Això sí de moment els fans espanyols no estan massa contents amb la traducció al castellà del títol del film, El Caballero Oscuro. La Leyenda Renace.

Christian Bale es torna a posar la disfressa de Batman, i al seu costat repeteixen, en els mateixos personatges de les anteriors entregues: Gary Oldman, Morgan Freeman, Michael Cain i Liam Nesson farà una breu intervenció  recuperant el personatge de Ra’s Al Ghul. Les noves cares són les de Tom Hardy, que interpreta a Bane (un dels pitjors rivals que ha tingut mai Batman) ; Anne Hathaway, que encarna a Selina Kyle, alias Catwoman ; Joey King i Josh Pence que donen vida als fills de Ra’s Al GhulMarion Cotillard com  Miranda Tate, amiga de Bruce Wayne; i completan el rapartiment Joseph Gordon-Levitt, Matthew Modine, Juno Temple i Nestor Carbonell.

De moment no s’ha destapat res del guió del film, firmat per el propi Christopher Nolan i el seu germà Jonathan Nolan, i són molt poques les imatges que s’han filtrat sobre la pel.lícula, que ja comença a entrar en els seus últims dies de rodatge. El film s’estrenarà el juliol del 2012, però la maquinària de marketing de Warner Bros. ja s’ha posat en marxa, i ha publicat els primers pòsters i el primer teaser del film.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dSn72h_6I9Q]

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.