PUBLICAT: 03/02/2010 PER: Mireia Martínez : 0

Tarjeta Toc de GràciaSi busqueu un restaurant per a grups a Gràcia, El toc de Gràcia és una bona solució.  Tenen 2 menús per a grups: un a 22,50€ i un altre de 27€ amb IVA inclós, apte per a 2 tipus de butxaques. Són ben semblants, el que els diferencia és que el més car té més assortit de primers i 2 tipus de peix de segon (gambes de huelva o lluç, i el de 22€ només té orada).

Vam tastar el de 27€  que de primer plat oferia: carpaccio de bou al pebre negre amb formatge de Parma,  amanida tèbia d´espinacs amb gírgole, bacó, formatge de cabra i vinagreta de Xerès (un xic sosa i sense gírgoles); i milfulles de ceps, patata i butifarra negra. De segon plat: lluç de palangre a la planxa o amb salsa verda (molt bo), gambes de Huelva a la planxa amb picada d´all-i-julivert, magret d´ànec amb salsa de fruits vermells (amb excessiva salsa que no feia assaborir el magret) i envoltini de vedella i foie amb crema de gorgonzola (un pèl sec)  i núvol de macadamia; i de postre no hi havia opció un pastís amb crema, nata i trufa tancava el sopar. La beguda i el pa anaven inclosos, però no us recomanem el vi blanc de la casa, ja que va donar alguns mareigs als que en van prendre 2 copes.

Amanida tèbia d´espinacs amb gírgoles, bacó, formatge de cabra i vinagreta de Xerès

Lluç de palangre a la planxa o amb salsa verda

Magret d´ànec amb salsa de fruits vermells

Envoltini de vedella i foie amb crema de gorgonzola i núvol de macadamia

Postre de la casa

El local té 3 ambients, un per a fumadors, un saló més ampli per a no fumadors i un reservat per a celebracions més íntimes. Bona qualitat dels ingredients i un tracte bo, aquestes són les premises del restaurant (i per això estava ple) i  es compleixen, però considerant l’oferta en restaurants per a grups, aquest és força encertat, considerant que al costat, almateix carrer Bonavista, està el DLuz, un bar on prendre quelcom per beure i continuar la xerrada.

interior Toc de Gràcia

interior Toc de Gràcia

EL TOC DE GRÀCIA
C/ Bonavista, nº 10. 08012 Barcelona.
Tel: 93 368 28 44
Horaris de cuina: 13h. – 16h. / 20.30h. – 23.30h
Tancat: Dilluns nit i diumenge. Vacances: l´Agost
www.tocdegracia.com