PUBLICAT: 02/06/2009 PER: Mireia Martínez : 0

Al costat de l’Hospital de Sant Pau hi ha aquest indret màgic que Beatriu Alabart regenta des del 1995. Ella n’és propietària i cuinera d’aquest local que serveix cuina macrobiòtica. La macrobiòtica és l’art de menjar d’acord amb l’ordre de l’univers, buscant l’equilibri entre l’expansió i la concentració, segons els conceptes del ying i el yang de les cultures orientals. L’objectiu de la cuina macrobiòtica precisament és aquest: a través de la cultura del menjar, aconseguir una vida més saludable i en harmonia amb l’entorn on menjar a poc a poc, mastegant els aliments t’asserena, t’estimula, trobes la teva mida i t’ajuda a la digestió.

De dilluns a divendres de 13 a 16h podeu degustar el menú de migdia o escollir plats a la carta. El menú es composa de 2 plats i postre: de primer crema de verdures o sopa de miso (exquisides ambdues), de segon el plat miquetes (un plat combinat que porta cereal, amanida, verdures cuites en nituqué, llegum, algues i la delicatessen del dia que pot ser peix o un pinxet de tofu deliciós) i els postres (per exemple una compota de poma o macedònia). El preu: 12,50 €. Si el menú no t’agrada, pots triar diferents tipus de sopes, amanides, el bol de cereals amb algues o verdures amb delicatessen.

PintxosPlat combinat

El local és bufó, quan entres et sents com a casa, i és el que la Beatriu pretén que et sentis com a casa teva: ” és un restaurant com si hi hagués una mamà que cuina per tu (…) és com entrar en una casa gran on tothom hi cap”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KU2ycuFv_Ss]

Miquetes Màgiques,
C/ Trobador 20
93 436 30 34