Black Lips, hippisme punk a la sala Bikini

0

Black Lips presentarà el seu sisè àlbum, Arabia Mountain, a la sala Bikini la nit de divendres… bé, es pressuposa, valorant que l’àlbum sortirà a la llum fins el proper mes de juny. És d’esperar que les noves cançons de la banda de flower-punk siguin protagonistes, sense oblidar els temes dels altres treballs, amb menció especial pel dos darrers publicats fins el moment, Good Bad Not Evil i 200 Million Thousand.

Disc rere disc, la banda liderada de Cole Alexander i Jared Swilley s’ha fet un lloc en el panorama musical independent, aconseguint que els més desconfiats i incrèduls amb les noves bandes de pop-rock els respectin com es mereixen. Realment, per actitud i cançons no serà, perquè si d’alguna cosa poden presumir els Black Lips és de ser una banda més que consistent i impactant en directe, i amb un mínim de tres discs per no perdre’s. Si a l’evolució musical que han demostrat des del seus debut jomònim al 2003 hi afegim la manera que tenen d’entendre el directe, què més se li pot demanar a una banda de rock ‘n’ roll. Deutors de grups com The Sonics i The Mummies, i de contemporanis als de Georgia com Reigning Sound i Eddie Current Suppresion Ring, serem sincers, no es pot afirmar rotundament si interpretaran o no els temes d’Arabia Mountain, però el que queda garantit és que Black Lips es presentarà damunt de l’escenari amb l’espontaneïtat i ràbia amigable que els caracteritza, en una més que segura classe magistral de punk-pop jovial, divertit.

El repertori que acumulen sota el braç és més que consistent. No seria just oblidar el segon treball, We Did Not Know the Forest Spirit Made the Flowers Grow, on hi trobem M.I.A, ni els temes del reivindicat Let it Bloom, possiblement el disc que marc un punt d’inflexió a la carrera, publicat al 2005; però segurament seran els dels citats Good Bad Not Evil i 200 Million Thousand, els àlbums de 2007 i 2009 respectivament, el que tindran mès presència en el setlist. No hi faltaran durant la nit temes com Short Fuse, Hippie hippie hourrah, Bad Kids, Ain’t no Deal, Boomerang, Make it, Dirty Hands i Not a Problem, i tot sembla indicar que també interpretaran nous temes d’Arabia Mountain com Modern Art, Family Tree i Go Out and Get It.

Qui es vulgui fer una idea com les gasten els Black Lips em concert, que no es perdi el directe que van publicar al 2007, Los Valientes del Mundo Nuevo. Per acabar, us deixem amb el vídeo d’un dels temes que apareixeran a Arabia Mountain, i com hem apuntat, possiblement es podrà sentir divendres 6 de maig a la Sala Bikini, Go Out and Get It:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AqpkT2lGNW4]

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.