Changes, de Neal Francis.

0

Hi ha discos que se’t queden gravats des del primer moment que els escoltes. Sents uns segons, uns minuts d’una cançó, d’un disc, i et tornes boig per saber qui és el grup, l’artista. No pots deixar de buscar informació per tot arreu. Qui és? Qui són? No pots aturar-te fins que ho descobreixes. Així va ser quan vàrem escoltar per primera vegada a en Neal Francis, i un dels temes del seu disc Changes, la meravellosa She’s a winner.

El gran Quincy Jones diu que hi ha dos tipus de música: la bona i la dolenta. I quan un escolta a en Neal Francis, i el seu primer LP en solitari, Changes, un “Hòstia què bo” resulta inevitable. R&B clàssic, so New Orleans, aromes a The Band, Leon Russell i Billy Preston, el músic de Chicago és un jove de 30 anys amb uns quants kilòmetres recorreguts intentant sortir endavant en l’univers musical. De fet, algun excès de més el va obligar a aturar-se i refer la seva trajectòria vital i artística.

Changes, publicat el 2019 sota el segell Colemine Records, és el gran pas de Francis per gaudir de la vida i de la música, i de regal, fer-nos feliços a tots els que entenem que la vida és massa curta per escoltar música dolenta.

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.