Micah P. Hinson (i Tachenko) a ritme de Trompe Le Monde

0

El proper 20 de juliol, a l’Apolo, en el marc del cicle musical We Used to Party, Micah P. Hinson i els Pioneer Saboteurs interpretaran el quart i darrer àlbum en estudi publicat pels Pixies, Trompe Le Monde. El treball, publicat al 1991, recull alguns dels clàssics de la banda formada per Black Francis, Kim Gordon, Dave Lovering i Joey Santiago: Planet of Sound, Alec Eiffel, U-Mass, o Head On, tema aquest composat pels germans Reid de The Jesus and Mary Chain, i que formaran part del repertori que l’autor de Micah P. Hinson and the Opera Circuit o de Micah P. Hinson and the Pioneer Saboteurs interpretarà damunt de l’escenari de l’ Apolo. I amb qui atacarà els temes de Trompe Le Monde. Qui seran els pioners sabotejadors aquest cop? La banda de Saragossa, Tachenko, autors de Os reís porque sois jóvenes, acompanyaran al músic de Memphis, tal i com varen fer a la darrera gira per l’estat espanyol d’aquest.

We used to Party és una iniciativa en la que un músic o una banda interpreta un àlbum d’un altre autor. Al gener del 2010, Giant Sand varen inaugura el cicle interpretant At San Quentin de Johnny Cash; al maig del mateix any, The Posies varen fer el mateix amb A Catholic Education de Teenage Fanclub, al juliol els protagonistes varen ser Clem Snide i Zuma de Neil Young; al gener del 2011, Chuck Prophet and The Spanish Bombs varen versionar London Calling de The Clash, en la que ha estat fins el moment la darrera actuació de We used to Party.

No cal esperar gaire per la nova edició: el 20 de juliol a la sala Apolo, dia i lloc on Micah P. Hinson i Tachenko estaran a punt per revisitar Trompe Le Monde: we got ideas to us that’s dear, like capitalist, like communist, like lots of things you’ve heard about, and redneckers they get us pissed,and stupid stuff it makes us shout, oh dance with me oh don’t be shy, oh kiss me cunt and kiss me cock, oh kiss the world oh kiss the sky, oh kiss my ass oh let it rock, of the april birds and the may-bee, oh baby, it’s educational, its educational…

No hi ha vídeo de Micah P. Hinson encarant Trompe Le Monde; però sí, passejant per la Rue Milton de París, de passeig amb guitarra, interpretant The Life, Living, Dying And Death Of One Certain & Peculiar L.J. Nichols, tema inclòs a l’àlbum Peace, una iniciativa de BuffetLibre i Amnistía Internacional:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DomXDFXb44U]

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.