Pròxims concerts 2011 (part 2)

0

Força atapeïda és presenta l’oferta de concerts que tindrem a la ciutat i voltants durant els pròxims mesos, i sense comptar l’allau de festivals que està al caure. Avui mateix (dia 5) estaran tocant Los Campesions! a la sala Music Hall, per aconseguir una entrada només cal que visiteu el facebook de la sala i us donaran una invitació per assistir al concert (evidentment les invites són limitades), i si us quedeu sense i teniu ganes de concert a la sala Bikini actuen The Sea and The Cake i The Lions Constellation. Dijous 7, Crystal Fighters estaran a la sala KGB, i Gun (sí, encara existeixen) faran el mateix a la sala Salamandra de L’Hospitalet, on li trauran la pols als seus hits, que ja pocs recorden quins eren. Divendres 8 a la mateixa sala estarà Joe Crepúsculo, compartint cartell amb Hidrogenesse; i un dia després arribarà el Jack Daniel’s Music Day, festival que reuneix a Nada Surf, Odio París, Frankie Rose and The Outs i We Are Scientistes, entre d’altres, i que tindrà lloc a la terrassa de l’Estadi Olímpic. Diumenge 10, Ted Leo and The Pharmacists, presentaran el seu aclamat The Brutalist Bricks a La [2] de l’Apolo, amb Nueva Vulcano como a teloners. En la mateixa ubicació el dimarts 12 hi estaran els barcelonins Inspiria, una de les bandes revelació (no per mi) del panorama pop cantat en català. Dos dies després, el dijous 14, pujaran a l’escenari de la mateixa sala, el power trio de Bilbao, Cápsula, per presentar el seu nou treball In the Land of Silver Sound, i demostrar que el rock s’executa amb passió i electricitat, i confirmar un cop més que són una de les millor bandes nacionals de l’actualitat, sense tenir que recórrer a les noves tendències; l’ex-líder de The Unfinished Sympathy, Eric Fuentes farà les funcions de teloner i presentarà les cançons del seu primer àlbum en solitari acompanyat per El Mal. A l’altre punta de la ciutat, el mateix dia, hi tindrem els noruecs, Motorpsycho, que inundaran de hard rock 70 i psicodèlia la sala Rock Sound del Poblenou. El divendres 15 és presenta força carregat, i obligarà a fer algun sacrifici bastant dolorós; per una banda actuaran Deerhunter, presentant els seu excel.lent Halcyon Digest a la sala Apolo, New York Dolls presentant el seu notable nou àlbum Dancing Backward in High Heels a la sala Salamandra, i al Teatre Principal de Badalona la nova reina del rockabilly, Kim Lenz acompanyada dels The Jaguars de Nick Curran, presentarà el seu explosiu treball, It’s All True, un disc amb el que es col·loca a l’alçada de la seva principal competidora, Imelda May. Difícil elecció, la veritat.

El diumenge 17, el veterans No Means No portaran el seu punk rock d’esperit progressiu a La [2]. L’endemà, el dilluns 18, Peter Doherty presentarà el seu disc en solitari Grace/Wastelands a l’Apolo, i a la sala Monasterio una potent dosi de garatge rock amb The Lords of Altamont, que presentaran nou disc, Midnight to 666, treball que segueix les coordenades de les seves anteriors obres: hammonds diabòlics, guitarres incendiàries i actitud macarra. Dijous 21, al mateix escenari de la sala Monasterio pujarà Lana Loveland, la que havia estat teclista de The Fuzztones, que oferirà una bona dosis de garatge rock autèntic carregat d’alt voltatge sexual. Pel dia de Sant jordi, el 23, J Macis repassarà (o no) les cançons que formen el seu notable treball en solitari, Several Shades of Why. Dijous 28 al Razzmatazz, Dropkick Murphys presentaran els seu nou àlbum, Going Out in Style, on els de Boston segueixen apostant per la seva explosiva fusió entre punk rock i folk tradicional irlandès, convertint-los en un excel·lent híbrid entre Rancid i The Pogues. El mateix dia a la sala Sidecar actuarà Josh T. Pearson, el que havia estat cantant de Lift to Experience, amb una proposta folk força calmada i espiritual. Today Is The day amb el seu power metal, estran a la sala Mephisto el divendres 29, i el mateix dia els tres reis psicodèlics de Washington D.C., Dead Meadow, actuaran al Be Cool, una oportunitat única per viure de molt a prop el seu excel·lent i narcòtic directe. Posaran punt i final a aquest abril de bojos, els britànics The Quireboys que portaran el seu efectiu rock d’herència The Faces a La [2], i Lagartija Nick que presentaran el seu imminent nou treball, Zona de Conflicto, a la sala 180 Club.

El més de maig l’inaugurarà el dia 10, el potent i primitiu rock n’ roll de The Jim Jones Revue, i ho farà a La [2]. Tres dies més tard, el 13, North Mississippi Allstars presentaran el seu excel·lent Keys to the Kigndom a la sala Bikini. The New Raemon interpretarà les cançons que formen el seu nou disc, Libre Asociación, el dia 18 a l’Apolo, i un dia després al Razz 2, Michael Monroe dispararà tota la artilleria que forma el seu brutal nou disc, Sensory Overdirve. Erland and The Carnival debutaran a la ciutat el diumenge 22 de maig a La [2] on presentaran, Nightingale, treball que els situa com una de les millors bandes de pop psicodèlic de l’actualitat. El 3 de juny el duet suec The Raveonettes pujaran a l’escenari de la sala Bikini per presentar les cançons que formen el seu nou, i fosc, treball Raven in the Grave, on el grup segueix explorant el seu so sense caure en l’estancament, i que sorprendrà a més d’un dels seus seguidors. Al mateix escenari, el dia 16 tindrem els nord americans Buckcherry, i per acabar el dia 7 de juliol, The Gaslight Anthem, s’escaparan per un moment del tour que fan obrint els concerts de Foo Fighters, per debutar a la ciutat i presentar per primer cop el seu excel·lent cançoner, on combinen com ningú el rock americà amb el punk. Quasi res.

 

 

 

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.