PUBLICAT: 31/03/2009 PER: toni : 0

the-pains-of-being-pure-at-heart2

The Pains of Being Pure at Heart són un quartet de Nova York que debuten amb aquest disc homònim on reivindiquen les grans virtuts de les bandes britàniques indies nascudes a finals de la dècada dels 80 i principis dels 90. El seu so beu de les guitarres saturades i plenes de distorsió que van caracteritzar My Bloody Valentine, amb la veu treient el cap tímidament pel damunt de les capes de distorsió, com ho feien  Ride, i amb la tensió rítmica de The Weeding Present. Sota aquestes premises han creat un disc, que sense arribar a ser excel·lent els situa com a una de les bandes revelació de l’any, per no dir sense embuts la Banda. Deu temes de Indie Pop en estat pur, on destaquen autèntics hits com Stay Alive (un dels millors temes de l’any), Young Adult Friction o el primer single Everything With you.

El millor de tot és que no sonen forçats, sinó frescs i innocents, sense pretensions, tant sols amb ganes de mostrar-nos el seu fanatisme per els temps passats, on Ride i companyia dominaven el panorama Indie.

painspureheart

Estaran el divendres 29 de Maig a l’escenari del Primavera Sound 2009, on defensaran en directe les virtuts del seu debut discogràfic. Un disc fresc i addictiu.