PUBLICAT: 23/01/2012 PER: Mireia Martínez : 0

Façana del Bar Llacuna

El Bar Llacuna porta 2 anys regentat per l’Àlvar, amb l’ajuda del Paco a la barra i el somriure de la Naïr a les taules. Si t’agrada el menjar casolà el Bar Llacuna és el teu lloc. Obre de dilluns a divendres al matí/migdia i divendres i dissabtes nit. Els migdies entre setmana ofereixen un menú de migdia amb 3 plats de primer i 3 de segon, i a part els postres. El dia que nosaltres vam anar hi havia de primer plat: crema de carbassa amb pastanaga, amanida de pera i brie (van arribar cap a quarts de quatre i s’havia acabat el brie i ens la van servir amb formatge de cabra… boníssima!) i arròs amb calamars; i de segon plat: churrasco amb ximixurri i patates (ens ho van canviar per botifarra), lluç amb amanida (no en quedava i a canvi ens van posar panga) i una suculenta truita de patates i ceba amb pa amb tomàquet.

Amanida

Crema de carbassa i pastanagra

Botifarra

Truita de patates

Pastís de pastanaga

De postres podies triar entre un pastís de Nutella que personalment va ser una decepció perquè no és el que m’esperava, un boníssim pastís de pastanaga, iogurt amb fruits secs i mel, gelats i fruita del temps.

Els oficinistes del voltant (ep, tenen Tiquet Restaurant!) ja el coneixen i molts mengen només un plat, ja que les racions són molt abundants. Cadascun dels plats del menú val sobre uns 3’60/4’20 €, i tu tries el que vols, dos primers o dos segons… el que tu vulguis, ja que et pots confeccionar el teu menú com desitgis. A nosaltres, amb vi negre de la casa (que, per cert, és un Penedès més que correctíssim i que no puja al cap) i 2 postres per compartir, ens va sortir per uns 11/12 € per cap.

Interior Bar Llacuna

Us el recomanem, per nosaltres és una gran troballa pel bon menjar, perquè t’hi trobes a gust (inclús sent la primera vegada que hi vas), pel bon karma que s’hi respira i perquè la cuina feta amb carinyo, es nota; i perquè un s’hi troba amb les virtuts de la cuina senzilla i ben feta. El tornarem a visitar aviat, i us animem a que el tasteu i ens digueu què us sembla!

Bar Llacuna
C/ Llacuna, 88
933 008 957