En motiu del restlyling de l’interiorisme us volem presentar el FastvÃnic (C/ Diputació, nº 251), una joieta al cor de la ciutat de Barcelona, i al costat de MonvÃnic (C/ Diputació, nº 249), una opció per butxaques més molsudes.
Per citar un de tants atractius de l’establiment, FastvÃnic és el primer local de restauració de Catalunya en haver obtingut la Certificació LEED en el nivell GOLD, que Alfons Tost (artÃfex també de MonvÃnic) ha sabut combinar el disseny i la funcionalitat fent de l’espai un referent de l’ecodisseny internacional; de fet, amb excepció de les copes de vidre i les safates, tot el material servit a FastvÃnic es recicla. I molt interessant: podreu saber d’on és cada producte que mengeu grà cies al llibret explicatiu que trobareu a totes les taules, on explica fil per randa els secrets del lloc i del menjar.
El FastvÃnic aposta pels productes de proximitat i catalans, i bona mostra en són els entrepans que estan elaborats essencialment amb productes catalans, bona part d’ells ecològics, i prioritzant allò que la natura ofereix segons l’estació de l’any. De fet, cada producte ve avalat pels mateixos proveïdors locals que cada setmana duen a FastvÃnic el fruit de la seva feina. Una bona opció pels vegans és l’hamburguesa vegetal de verdures, espècies, llenties i germinats (7,15€); i pels que fa temps que no mengen un gall d’indi en condicions els recomanem el biquini amb rúcula i tomà quet (4,15€).
Si no us ve de gust entrepà d’amanides el FastvÃnic també en va ple, l’estrella és l’amanida César, amb gall d’indi, anxoves, formatge, pa de coca i enciam (5,35€) o si el que voleu és fer un vermut per què no tastar les croquetes casolanes (1,40€/unitat).
Hi ha molt per triar. Entre els entrepans hi trobem també el de fricandó, el de sobrassada, mel i formatge, el de botifarra negra i ceba confitada, el d’albergÃnia, tomà quet i formatge, el de truita de riu, escarola i fonoll, el de gall d’indi, enciam, poma à cida i sala tà rtara,… n’hi ha un munt.. i d’amanides, déu n’hi do. Doneu un cop d’ull a la seva carta!
Els vins (les copes ronden els 2 ó 4€) no queden a part, servits a través d’unes mà quines expenedores són de denominació d’origen català tot, prioritzant els vignerons que, més enllà d’elaborar vins de qualitat, mostren una sensibilitat especial per la prà ctica d’una viticultura i una enologia de mÃnim impacte mediambiental.
Tota una troballa al centre de Barcelona, amb preus que no són abusius (si es compara amb d’altres de la zona en la que està situat), i on es pot menjar fast food i de qualitat per 15€ per barba. Recomanable al 100%. Tasteu-lo, ja veureu que no us defraudarà .
FastvÃnic
C/ Diputació 251
+34 93 487 32 41
obert de dilluns a dissabte de 12 a 24h
Festius Tancats