PUBLICAT: 24/01/2021 PER: Mireia Martínez : 0
Granja Mabel

Ara més que mai hem de reivindicar els comerços familiars que amb la situació actual de la covid-19 estan tirant de crèdit per poder continuar amb el que va ser un somni, però que s’està convertint en malson. És per aquest motiu que avui us parlarem de la Granja Mabel, un negoci que data del 1989 i que va començar amb esmorzars i plats combinats per respondre a la demanda d’oci nocturn de la zona i que el 2011 aposta per una reforma del local per engrandir la cuina i poder col·locar taules per dinars.

Si no heu tastat el menú de migdia de la Granja Mabel, puc afirmar que us esteu perdent una festa pel paladar. Si consulteu el seu instagram, veureu que varis famosos freqüentaven el seu local (Sidonie, The New Raemon, El Niño de Elche…), no sabem si és perquè està de moda o simplement perquè es corrobora que s’hi menja rebé.

Actualment estan apostant pel Take Away, que continua mantenint el nivell. Cada dia canvien un menú que publiquen al seu Facebook i entre altres plats et pots trobar un tàrtar de remolatxa guacamole i crema de miso que els surt la mar de bo:

El caneló és un dels plats que també pots trobar entre els primers:

Granja Mabel

I si t’agrada l’ànec no et decepcionarà la versió de la Mabel:

Granja Mabel

I perquè encara se us faci més la boca aigua, el carpaccio de peus de porc:

Granja Mabel

Doncs això és una mostra de com les gasta aquesta institució i us volem engrescar que el proveu. Per 12 € podreu gaudir de 3 varietats de primer, 3 de segon i el plat de la setmana amb un suplement addicional. Només heu de passar a recollir-lo pel seu local al Carrer Marina, 114 o si us agafa lluny, contracteu un Glovo perquè us el porti a casa.

Granja Mabel
C/ Marina, 114 08018 Barcelona