PUBLICAT: 04/06/2012 PER: Mireia Martínez : 0

Comanda del KIOSKO

Ja siguis vegetarià, consumeixis productes de KM0 o Slow Food, t’agradin les barreges exòtiques o les hamburgueses casolanes… el KIOSCO BURGER és el teu lloc per menjar una hamburguesa que la pots acompanyar del que tu vulguis: patates a l’estil french fries o, si ho prefereixes, uns brots de mesclum. N’hi ha per tots els gustos a aquest local del barri del Raval (Marquès de l’Argentera 1bis) que va obrir les seves portes ara fa….. La proposta és similar a la del clàssic i conegut fast food: primer pagues a caixa i agafes un número perquè identifiquin la comanda i et serveixen el que has demanat; però la DIFERÈNCIA rau en la matèria prima, les hamburgueses no és quelcom precuinat, ni tampoc congelat, així com els ingredients que les farceixen; també cal valorar i molt que tant el pa com les salses són casolanes. KIOSKO s’ha posicionat com un restaurant de fast food però amb un altre perspectiva, ben diferent a la que es té com a preconcebuda quan sentim aquesta etiqueta. KIOSKO s’identifica com un fast food GOURMET. A més, cada 3 mesos ajuden a organitzacions caritatives dedicant un 10% de tot el que guanyen amb cada Special Burger del mes a diferents ONGs.

A la cuina del KIOSKO

200 gr és el es pes en or d’aquestes joies, entre les que podrem trobar: la clàssica pels més conservadors (200 grs. de carn, tomàquet, cabdells i ceba 5,20€), la santa caterina (200 grs. de vedella ecològica, cogombrets, allioli d’all escalivat, cabdells, tomàquet i ceba 8,90€), la vegetariana (burger de tofu i bolets marinats amb pebrots vermells, cabdells, tomàquet i ceba 6,40€) o l’australiana (200 grs. de carn, salsa barbacoa casolana, remolatxa, tomàquets, cabdells, ceba 7,80€), entre d’altres. Si cap de les seves combinacions t’agraden, pots “tunejar” la clàssica amb una carta d’extres que van des dels formatges (entre 0,90-1,20€) passant pel trinxant (1,20€).

Hamburguesa del KIOSKO
L’ideòleg es diu Brad Aisnworth, que potser us sonarà del Bacoa i qui es va adonar que el KIOSKO era més rentable que el WUSHU, un restaurant de menjar asiàtic que no va acabar de cuatllar. Sembla que propostes com aquesta agraden més (com per exemple el Federal cafè, al c/Parlament, 39 ) que no pas la multi-oferta existent de cuina asiàtica. Ja sabeu, ara cal tastar-ho i opinar!

KIOSKO BURGER
Marqués de l’Argentera, 1bis
De 13 a 01a.m.
www.kioskoburger.com