PUBLICAT: 21/01/2014 PER: Mireia Martínez : 0

Detall de l'interior del Petit Bangkok

El Petit Bangkok ha canviat la seva ubicació, ara al carrer Vallirana, 26, per un local més gran (abans amb prou feines hi havia 6 taules) per l’èxit de la seva cuina. Probablement és impossible anar a tastar els seus plats sense una reserva prèvia, però amb una previsió de dos dies, es pot satisfer la curiositat del paladar d’aquesta joia culinària emmarcada al la part nord del barri de Gràcia i limítrof amb Sarrià Sant-Gervasi.

Entrant: llagostins arrebossats

Entrant: crestes de verdures

El preu i la qualitat dels ingredients són el principal atractiu de la carta, on destaquem els woks en els que el comensal pot escollir diferents varietats i fer-se’l al seu gust. Primer ha de triar de què el vol: e pollastre o porc o vedella (9,90€), de llagostins o sèpia (10,90€), verdures amb tofu (9,90€) o ànec (11,90€); i seguidament, quins ingredients: padkhing (saltejat de verdures amb gingebre i shitake), pad med ma muang (saltejat de verdures, castanyes i ametlles) o el kratiamprikthai (wok al pebre en oli d’all caramel·litzat i ceba tendra), entre d’altres. Si això no acaba de satisfer, una bona opció poden ser els curry (9,90€ – 11,90) que van de més a menys picant (verd, vermell, massaman i groc) o els arrossos (un exemple és el kaoobsapparod amb arròs saltejat amb gambes, curry, juliana de verdures, pinya natural i panses; 7,90€). Es pot sopar per uns 15€ per persona amb postre i beguda, i amb aromes tailandesos, segons els que han estat allà.

Kratiam prik thai amb sèpia i llagostins

El binomi català-thai, dels propietaris del Petit Bangkok és el factor de l’èxit d’aquesta troballa que té un tracte amable amb els comensals i resol tota mena de dubtes, sobretot pels paladars que tenen dubtes amb el gust picant. Acollidor, càlid, bo, i econòmic, ara sí, i repetim, no podeu improvisar, heu de reservar. Ja ens direu què us sembla, alguns el qualifiquen com el “millor thai de Barcelona“.

El Petit Bangkok
Vallirana, 26
Sarrià-Sant Gervasi
Telèfon: 616 185 196