PUBLICAT: 10/11/2010 PER: Mireia Martínez : 0

Interior de l'Hàbaluc
El restaurant Hàbaluc s’ubica a la zona de l’Eixample esquerre de la ciutat, concretament al carrer peatonal Enric Granados entre Mallorca i València. Els preus són els de la zona, cars, però la cuina utilitza ingredients frescos i biològics, que poden justificar-ho. La carta és apta tant per vetegarians com per a amants de la cuina biològica. Els plats són, tal i com diu el seu lema: sans i creatius.

De primer plat podem trobar propostes com el wok de verdures estil thaï amb llet de coco i curry (8,50€), la boníssima amanida de poma caramelitzada amb gratinat de formatge de cabra i nous (7,50€), carpaccio de vedella amb farigola, parmesà i rúcula (11,oo€), els sorrentini de formatges i tomàquet sec amb crema mixta – beixamel de soja i pebrot vermell escalivat- (10,90 €) o el plat del dia que èren uns gnoquis que ens va recomanar la cambrera però que pel nostre gust podien ser prescindibles.

amanida de poma caramelitzada amb gratinat de formatge de cabra i nous

Gnoquis amb salsa de nous i parmesà

De segon plat hi havia risotto de shitake amb espàrrecs verds (9,80€), canelons cruixents d’espinacs, bolets i foie (10,60€), us recomanem els tagliatelle de sèpia saltejats amb meló, arròs mixte i pinyons (11,70€), hamburguesa de vedella 100% biològica, patates kennebec i geleé de poma (10,20€), o el medalló de salmó amb pasta de full, cruixent de yuca i espinacs frescs (12,80€).

tagliatelle de sèpia saltejats amb meló, arròs mixte i pinyonsCom podeu veure la carta és suggerent, i a més es pot gaudir de dilluns a divendres d’un menú de migdia amb 2 plats per 9,80€, que pots pagar amb Tíquet Restaurant. Està ple vagis quan vagis i no és casualitat, s’hi menja bé i els que el coneixen hi tornen. El restaurant té 2 espais interiors, un al costat d’una barra i d’un expositor d’empanades i postres que fa salivar  i un altre més ampli al costat de la cuina que fan el local apte per a sopars en grup amb propostes entre 25/30€; i la terrassa, que amb la calor de Barcelona s’aprofita fins ben entrat l’hivern.

Al davant del restaurant, han obert el centre de teràpies, ioga, tallers, etc. que encaixa perfectament amb la filosofia e intencions del restaurant.

Hàbaluc
C/ Enric Granados, 41
93 452 29 28
Obert cada dia de 8 a 01.00h
El preu per persona és d’uns 25€ (amb beguda i postre)

mostador de postres i empanades