Restaurant l’Hortet, l’herència de Nicolàs Capo

0

Restaurant l'Hortet

Al cor del Raval hi ha l’Hortet (Pintor Fortuny, 32), un restaurant ovo-lacto-vegetarià on tastareu les receptes d’Odina Capo, la filla de Nicolàs que està al càrrec d’aquest clàssic de restauració vegetariana de la ciutat  juntament amb les seves dues filles (Odina i Sonia) que emplaça els seus orígens als 80, sent un dels pioners a Barcelona. Nicolàs Capo (1899-1977) era un humanista autodidacta divulgador de la Trofologia: el nudisme com a opció per acostar-nos a la natura i la dieta com a cura d’enfermetats produïdes per una mala alimentació; si teniu més curiositat sobre el tema, a la barra de l’Hortet, hi ha un llibre al respecte o us deixem l’enllaç a aquesta entrevista a Odina.

Entre setmana de 13 a 16h hi ha el menú de migdia per 9,90€ i el del cap de setmana per 14,95€ pa inclós i beguda a part. De les 3 opcions de primer plat ens hem quedat amb la crema vegetal i els farcellets d’espinacs i panses amb salsa de formatge (que s’ha acabat), encara que també hi havia el buffet lliure d’amanides, un carro amb diferents tipus d’enciams, i verdures per combinar-les i que el comensal por trïar al seu gust.

Farcellets d'espinacs i panses

Crema vegetal
Entre els segons plats hi havia un boníssim i saborós pilaf de quinoa amb verdures, tofu marinat a la planxa amb puré de patata i algues, i, canelons vegetals. Tot boníssim i acompanyat del pa integral que s’elabora diàriament, així com els plats i els postres, del que us recomanem la compota de poma i el pastís de xocolata.

Pilaf de quinoa amb verduretes

Pastís de xocolata

Compota de poma

L’Hortet és una opció equilibrada i nutritiva que presenta una carta amb opcions tant per ovo-lacto-vegetarians, vegans o celíacs, així com per persones que no siguin vegetarianes i vulguin gaudir d’un àpat exquisit, fi i nutritiu amb matisos i gustos que desmitifiquen les creences sobre aquest tipus de cuina. Si voleu fer un tast de la seva cuina, podeu fer-ho amb les Tapetes bio de l’Hortet, tots els divendres i dissabtes de 21 a 23h.

Restaurant l’Hortet
Pintor Fortuny, 32
Districte: Ciutat Vella – Barri: Raval
Teléfon: 933 176 189
Més informació: www.restauranthortet.com

De Dilluns a Diumenge migdia de 13h a 16h.
Divendres i Dissabte nit 20h a 23:30h.
Nomes reservem taula els caps de setmana i les nits. Els festius (excepte els dies de nadal) també obrim. A l’Agost tancat.

 

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.