Restaurant RA, cèntric i amb menú de migdia a una terrassa catalogada com fashion

0

Si teniu paciència (que és la mare de la ciència) podreu aconseguir taula a aquest restaurant al costat del mercat de la Boqueria, en ple cor de la ciutat. El maitre mai et diu que no hi ha lloc, encara que totes les taules estiguin plenes de turistes amb Lonely Planet, i per norma has d’esperar.

De 13 a 16h pots gaudir del menú de migdia a la terrassa del RA, que ens proposa 3 plats de primer (crema de carbassa i de pastanaga, tallarins a la carbonara i una boníssima amanida RA), 3 de segon (exquisites verdures al forn amb formatge de cabra, peix a l’andalusa i pollastre a l’estil goulash) i 3 varietats de postre, encara que només n’hi havia 2 per escollir (brownie i batut tropical). El menú inclou una beguda (una canyeta de cervesa, aigua o refresc o un minúscul got de vi) i pots canviar el postre pel cafè.

AmanidaVerduresBrownie

La cuina de mercat del RA és de racions correctes i té tocs orientals, i ens han guanyat amb el segon plat, doncs l’amanida de primer plat no ens va sorprendre. El servei és bo però va de bòlit i si necessites res, demana-ho abans de necessitar-ho.

El preu del menú és correcte per la qualitat i la frescor dels productes: 10,99 €, però tampoc és una ganga. No accepten Ticket Restaurant.

Terrassa

Ara a l’hivern potser és més difícil gaudir de la terrassa del RA, encara que si hi vas segur que hi trobes gent, pero com indica el seu nom és un lloc on podràs gaudir més a l’estiu o primavera, quan toca el sol. Potser llavors és una missió impossible aconseguir una taula. És de visita obligada pels turistes, per algo serà… potser l’estratègica ubicació?

Plaça de la Gardunya 3
93 301 41 63
www.ratown.com

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.