PUBLICAT: 24/07/2009 PER: Mireia Martínez : 0

r_djs-contrafam_cartellAquest Diumenge tens una cita als Encants Vells, també conegut com Mercat de la Fira de Bellcaire. A part d’admirar un dels mercats més antics d’Europa datat del segle XIV, durant 12h podràs gaudir de la cinquena edició d’aquest festival benèfic de música electrònica i arts visuals.

L’objectiu és ben clar: recollir donacions, en concret més de 21.000 €,  per contribuir amb el desenvolupament i arrencada d’iniciatives socials d’àmbit local associades al problema de la fam. En concret els beneficiaris són: Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), ASCAC, Àmbit Prevenció i SAPS Creu Roja.

The Pinker Tones, Super Nanas, Vicknoise… són alguns dels artistes que actuaran en aquesta edició que tindrà 2 escenaris (Principal i Club), zona d’hamaques, la fira d’una vintena d’Entitats no lucratives amb SHOWCASE PACAS i la col·laboració d’street artists de la ciutat.

De 12h a 16h és gratuït i de 16h a 24h val 10€. Acostat als Encants a ajudar amb el teu granet de sorra a la lluita contra la fam. DJs contra la Fam és una associació sense ànim de lucre de caràcter socio-creatiu que realitza projectes culturals i socials com eina de tansformació social.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1SfZ1Y8ya34]

Més informació: http://djscontralafam.org