PUBLICAT: 21/03/2011 PER: Daniel Bossio : 0

Enrique Vila-Matas, Manuel Vicent, Lukasz Szalankiewicz, Ian McEwan, Josep Ramoneda, Xavier Theros, Jerzy Jarzębski, Ignasi Labastida, Mara Balestrini, Francesca Beard, Jaume Benavente i Miguel Brieva, entre d’altres, són alguns dels participants del Kosmopolis d’enguany, el K11, la Festa Internacional de la Literatura.

Del 24 al 26 de Març es celebra Kosmopolis 2011, la sisena edició de la Festa de la Literatura Amplificada, en diferents espais del CCCB, que han estat redifinits per la causa. Entre les activitats, destaquem, a més de les activitats permanents Arxius K (arxiu de totes les edicions) i La Trieste de Magris (Exposició dedicada a Magris i a Trieste), les següents conferències i passis de documentals: L’encant de la transmissió amb Wajdi Mouawad i Pablo Ley i Anticipar i crear amb Ian McEwan i Jorge Wagensberg, Patti Smith: Dream of Life (2008), de Steven Sebring, El lector del futur amb Manuel Vicent, Com neixen els llibres. Al taller d’un escriptor amb Claudio Magris i Josep Ramoneda, La tomba de Moby Dick amb Eduardo Lago i Enrique Vila-MatasPhilip K. Dick. La penúltima verdad (2008) d’Emiliano Larre i la conferència via web d’Alessandro Baricco sobre Homer, Flaubert i Steve Jobs.

Si voleu consultar el programa d’activitats, doneu un cop d’ull al portal d’aquesta edició, així com a tota la info al voltant de Kosmopolis i d’anteriors edicions.