MIRAdocs: Barcelona mirades documentals

0

Del 24 de novembre al 4 de desembre es celebrarà el MIRADOCS, organitzat per Barcelona Espai de Cinema. Estem davant d’ una mostra de cinema documental que ofereix la possibilitat de descobrir altres formes de mirar la nostra ciutat. MIRADOCS presenta una graella de pel·lícules que ha comptat amb la col·laboració de L’ Alternativa, l’Àrea d’Audiovisuals del centre de Cultura de dones Francesca Bonnemaison, de Blocs & Docs i gent del Master de Documental Creatiu de la UAB.

Tota la programació tindrà lloc a la Casa Elizalde (tots les sessions, gratuïtes, comencen a les 19:30 i compten amb la presència del director de la pel·lícula). La intenció és que els diferents autors comparteixin el seus punts de vista amb el públic, primer amb el documental, i després, amb la xerrada que es donarà lloc al final de cada passi. D’ altra banda es recordarà la figura de Lluís Soler, figura clau del documental del nostre país, gràcies al seu treball avantguarda i experimental, propi de la dècada dels setanta. També es retrà homenatge a un altre nom clau, com és José Maria Nunes.

Després de la enriquidora setmana que ens ha proporcionat L’ Alternativa (aviat des de BCNCultura us en farem cinc cèncims), MIRADOCS és la continuació idònea. I per fer-se una idea, a continuació podeu consultar la programació complerta.

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.